E-archive pentru afacerea dumneavoastră

Data:

Facturarea electronică s-a dovedit a fi un pas atât de important din punct de vedere economic pentru toate întreprinderile, încât a devenit obligatorie în majoritatea țărilor europene. Ca membră a Uniunii Europene, România trebuie să proceseze și ea documente în format digital.

Facturarea electronică impune stocarea documentelor în același mod. Iată de ce aveți nevoie de e-Archive Suite. Aflați mai multe despre această soluție convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

O soluție conformă cu legea

Mulți antreprenori caută soluții inovatoare care să respecte reglementările Uniunii Europene. Este evident că toți vor o suită gata de utilizare, care să răspundă cerințelor legale ale țării. 

Digitalizarea documentelor și stocarea acestora devine mai ușoară cu Infinite E-Archive Suite.

Această soluție a fost concepută pentru a vă maximiza avantajele și a simplifica responsabilitățile cotidiene de afaceri. În calitate de partener în care puteți avea încredere deplină, Infinite vă oferă un spațiu de stocare online legal pentru toate documentele: facturi, convenții, contracte, oferte de vânzare și multe altele.

Citește și: Toamna ca vara. Cum s-au schimbat anotimpurile și ce vremuri rele prevestește vremea bună

Acces cu ușurință non-stop

Soluția E-archive aduce un pachet de beneficii pentru compania dumneavoastră. Unul dintre acestea este accesul ușor la orice document, șapte zile din șapte. Toate datele dvs. de afaceri sunt stocate în siguranță în cloud, ceea ce garantează accesul instantaneu de pe orice dispozitiv.

Aceasta este o soluție convenabilă pentru antreprenorii care călătoresc frecvent în scop de serviciu și doresc să rămână la curent cu cele mai noi informații. Prin urmare, platforma a fost concepută pentru a servi ca instrument simplu, accesibil de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi o tabletă, un iPad sau un smartphone.

Date din numeroase surse în același loc

Documentele de hârtie împrăștiate prin tot biroul erau o imagine destul de frecventă în companii. Spațiul în sine era plin de numeroase dulapuri cu dosare în care erau ordonate grămezi de documente în numeroase categorii.

E-Archive Suite vă oferă spațiu nelimitat pentru stocarea datelor din numeroase surse. Le puteți păstra în siguranță într-un singur loc, iar dacă aveți nevoie de un anumit document, nu trebuie decât să utilizați căutarea online. Acest lucru este valabil atât pentru fișierele recente, cât și pentru cele foarte vechi. Opțiunile avansate de căutare reduc cu siguranță timpul necesar pentru a găsi date istorice în foldere.

Concepută pentru fiecare afacere

Poate vă întrebați dacă pachetul oferit de Infinite se va potrivi nevoilor companiei dumneavoastră. Nu vă faceți griji, suita E-Archive este pe deplin compatibilă cu fiecare sistem operațional și este integrată cu programele guvernamentale de facturare electronică.

În plus, platforma este disponibilă doar pentru utilizatorii autorizați și veți obține o imagine completă despre cine și când a accesat documentele. Când vine vorba despre documentele de afaceri, siguranța este un factor-cheie. De aceea Infinite pune un accent atât de mare pe aspectele ce țin de protecția datelor.

Costuri operaționale mai mici

E-archive este o soluție digitală care vă va reduce semnificativ cheltuielile lunare. Nu trebuie să închiriați o zonă de stocare fizică, ceea ce, în cazul întreprinderilor mari, ar putea fi destul de costisitor. În plus, nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru energie electrică, deoarece totul este păstrat în siguranță online.

Infinite este un partener de încredere: stochează peste 1 milion de facturi în fiecare lună! Cu un asemenea palmares, este cu siguranță o echipă în care puteți avea încredere.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Protest pro-Palestina la București. Manifestanții condamnă masacrul din Gaza

Protest pro-Palestina la București, sâmbătă, după ce manifestări similare...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...