Eșecul Marelui Plan PSD-PNL | Revista22

Data:

spot_img

Eșecul Marelui Plan PSD-PNL. Coaliției PSD-PNL i s-a năruit marele plan al candidatului unic la prezidențiale și al listelor comune la parlamentare din cauza prostiei numite Cătălin Cîrstoiu, marca Ciolacu & consilierii.

Așa cum era de așteptat și așa cum a plănuit de la bun început Coaliția PSD-PNL atunci când a decis comasarea, alegerile europene sunt strivite de cele locale.

Citește și 10.000 de lei amendă pentru RTV, după o reclamație a Freedom House România. Realitatea Plus, somație publică

Alegerile europarlamentare ocupă un loc secund în mass-media

Nu există dezbateri pe teme europene, nu sunt puse în discuție marile probleme la ordinea zilei sau subiectele care sunt în divergență între socialiști și populari, nu sunt nici măcar afișe care să amintească electoratelor celor două partide că pe 9 iunie vor vota și pentru Parlamentul European.

Totul este despre alegerile locale, în special cele din București, asupra cărora se concentrează aproape întreaga mass-media. Excepțiile sunt scandalurile de corupție.

Primarul liberal din Sinaia, Vlad Oprea, își construiește un viloi în buricul târgului, i-a dat alături un teren și Lucian Bode, să-i țină tovărășie, și-a tras și un castel în Franța prin interpuși și acuză că investigația Recorder a plecat de la Rușanu, alt nesătul, care ar vrea un PUZ ca să-și facă și el o „construcție imensă lângă telegondolă”.

O rețea în toată regula. Baronul Iulian Dumitrescu de Prahova, urmărit penal pentru o șpagă de doar 16 milioane de euro, se hlizește mulțumit de pe panouri și dă cu tifla invidioșilor.

Cei doi candidează fără probleme din partea PNL, care nici măcar nu s-a delimitat de ei, darămite să anunțe public că nu-i susține.

Citește și Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 3 și ce averi au

Partidele primesc de la stat cel mai mare buget de după Revoluție

Ministra Alina Gorghiu a spus din vârful buzelor că Vlad Oprea „ar putea afecta imaginea PNL”. Nu-i sigură și n-ar fi de mirare să aibă dreptate și corupții să fie realeși pe principiul: au furat, dar ne-au lăsat și nouă câte ceva. Nu-i ăsta răul cel mai mic în România?

În rest liniște și pace, chestiile obișnuite, o înjurătură frățească, un panou devalizat, un pumn în falcă, țățisme, demagogie și mâna băgată adânc în buzunar.

Căci televiziunile au anul acesta tarife pe măsura subvențiilor pe care partidele le primesc de la bugetul de stat, cele mai mari din istoria postdecembristă, 63 de milioane de euro, din care PSD și PNL iau partea leului.

Continuarea în Revista22


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
2 COMENTARII
  1. „…baronul…spaga de doar 16 milioane euro…”___–___Iar titlul de mai jos* confirma dezastrul romanesc si -in special- al asa-zisei justitii, plus, se reconfirma ca numai de la marii rechini(baroni, primari, etc.) politici, se pot recupera sute de miliarde de euro, sume -da!- ametitoare, dar care chiar au fost devalizate in acesti 35 de ani de „democratie” … : „Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței(…). (* si chiar daca cu „mare sfiala'” probabil ca media locala- de’a lungul si latul patriei- are pe primele pagini-ZILNIC- cate un
    „viteaz” care a ciordit macar cateva sute de mii de euro…)

  2. PS : „ciordeala”, desigur de la iohan cetire, tot ce este sub un milion(EURO-nici macar lei!), este doar maruntzis…Popor de nababi !!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România?

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România? Retragerea lui...

Elita politică și diplomatică și promovarea interesului național al României în politica externă

Elita politică și diplomatică și promovarea interesului național al...

Îi va mitralia America pe migranții de la granița cu Mexicul?

Trump n-a dat înapoi de multe ori cât a...

Scrisoare către diasporeanul șoșocar

Nu. Șoșoacă nu a venit pe un nouraș alb...