Europa Liberă: Klaus Iohannis intră în al optulea an prezidențial cu cea mai mică cotă de încredere avută vreodată

Data:

Potrivit Europalibera.org, Klaus Iohannis intră în al optulea an prezidențial cu cea mai mică cotă de încredere avută vreodată. Ultimele sondaje ne arată un președinte cu o popularitate în scădere, la nivelul de 15-16%. Au mai rămas trei ani de mandat.

Niciun președinte nu a reușit să își ridice cota de încredere pe final de mandat. Nu au făcut-o nici Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Traian Băsescu, spun analiștii consultați de Europa Liberă.

Iar Klaus Iohannis a preferat să tacă mult în acest an. Dacă în bătăliile electorale din 2019 și 2020, strategia sa de comunicare se îmbunătățise substanțial prin aparițiile în conferințele de presă, totul a revenit la normalitatea cu care a obișnuit societatea.

Articolul integral, în Europalibera.org!

Sursă foto: presidency.ro

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe