Fan Courier ridică un imens „hub logistic” la Iaşi, primul din Moldova

Data:

Fan Courier ridică un imens “hub logistic” la Iaşi, primul din Moldova. Lucrările la centrul logistic din Iaşi al companiei de curierat Fan Courier, situat vizavi de complexul comercial Egros, avansează în ritm alert, sigla companiei fiind deja pusă pe noua clădire de pe Calea Chişinăului, pe halele care au aparţinut societăţii ieşene Technosteel LBR, fost producător de ţevi metalice.

Cel mai probabil, Fan Courier se va muta în noua locaţie în prima jumătate a acestui an, au precizat surse pentru „Ziarul de Iaşi”. Publicaţia noastră a scris în exclusivitate încă din luna martie a anului trecut despre intenţia Fan Courier de a face un hub logistic şi în judeţul Iaşi. În prezent mai are astfel de centre în Ilfov, Cluj şi Braşov, iar în plan ar fi unul şi la Sibiu. La Arad, pe parcursul anului trecut, compania a finalizat primul HUB internaţional dedicat exclusiv comerţului online.

Citește și Prima locomotivă care s-a defectat în 2024

În primăvara anului precedent, compania arăta într-un răspuns transmis la solicitarea „Ziarul de Iaşi” că ia în calcul dezvoltarea unui hub regional în judeţul nostru. „Planul viitoarelor investiţii ale FAN Courier include extinderea reţelei de HUB-uri regionale şi modernizarea celor existente, la nivelul întregii ţări. Dată fiind dezvoltarea economică a judeţului Iaşi din ultimii ani, luăm în calcul dezvoltarea unui HUB regional şi aici, însă în acest moment vorbim doar de o intenţie. Este prematur să transmitem informaţii sau cifre despre o potenţială investiţie. În virtutea transparenţei cu care comunicăm de 25 de ani, vom informa publicul larg în detaliu despre investiţia de la Iaşi la momentul potrivit, atunci când vom avea informaţii concrete şi de interes”, ne-a transmis Fan Courier în martie 2023.

Majoritatea activelor Technosteel LBR au fost cumpărate în vara anului 2022 de către omul de afaceri Constantin Panainte. Amplasamentul industrial din Calea Chişinăului constă într-un teren în suprafaţă totală de 93.102 mp având construcţii de 43.685 mp. Panainte deţine, printre altele, şi clădirea Deco Dem Natura, situată tot pe Calea Chişinăului, unde firma de curierat are spaţiu închiriat şi îşi desfăşoară acum activitatea. Mai multe aflați din Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Investiție de interes public, pierdută din cauza birocrației | Ziarul de Iași

Primăria Iași a ratat o investiție de interes public,...

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...