Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Data:

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro. Acesta trăiește de 4 ani pe banii echipei de fotbal, deși nu a avut performanțe: a retrogradat echipa doi ani la rând, în 2020 și 2021.

Fostul fotbalist Cip Paraschiv este caz unic în România

A fost singurul președinte de club din România cu un contract pe perioadă nedeterminată, conform Codului Muncii, fără nicio clauză de performanță.

Acum e foarte priceput în politică, fiind unul din membrii marcanți ai AUR la Iași. A iubit atât mult Poli Iași încât i-a luat toți banii.

Ciprian Paraschiv a fost președintele clubului între februarie 2020 și iunie 2021. În 2020 a retrogradat, echipa adunând în retur doar 4 puncte!

Ne-am salvat pentru că Liga a hotărât să treacă de la sistemul cu 14 echipe la cel cu 16 echipe. N-a mai retrogradat nimeni în acel an, deși Poli, cu Paraschiv conducător, terminase antepenultima.

S-a speculat atunci că șefii fotbalului românesc au vrut să salveze Dinamo, care terminase de asemenea pe loc de retrogradare.

Citește și: Prosumatorul de energie termică, un concept nou, ce ar putea schimba termoficarea în România | Interviu cu Sergei Faschevsky, Norsk Energi

„O catastrofă” scumpă: 53.000 lei/lună

Am retrogradat din nou, de data aceasta irevocabil, anul viitor. Tot cu Ciprian Paraschiv președinte. Primarul Mihai Chirica îi făcuse un contract de 6.500 de euro net și nu mai știa cum să scape de el.

El îl adusese și ajunsese să-l blameze în ședințele Consiliului Local, numindu-l „o catastrofă”.

Cei doi tovarăși au dus de mână clubul de fotbal în prăpastie. Mihai Chirica i-a făcut lui Cip Paraschiv contract de muncă pe perioadă nedeterminată, o eroare extrem de dubioasă în lumea fotbalului.

Clubul avea o cheltuială totală cu salariul lui Paraschiv de 53.000 lei/lună, sumă brută. Peste 10.000 de euro.

Continuarea în Reporter de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: reporteris.ro


spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related