FOTO Cu căruța plină cu daruri, la o familie nevoiașă

Data:

Pentru toți, Sărbătorile Pascale ar trebui să fie motiv de sărbătoare, nu de tristețe din cauza neajunsurilor! În holul sediului Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea polițiștii au strâns, ca la fiecare campanie umanitară, hrană neperisabilă, dulciuri, rechizite, jucării, produse de igienă personală pentru cei cu care soarta nu a fost foarte prietenoasă.

Citește și Înalta Curte a sesizat CCR, pentru impunerea unui prag la abuzul în serviciu și eliminarea interceptările SRI din dosare

Așadar, caravana polițiștilor vrânceni cu daruri pentru copii și bunici a pornit astăzi, 12 aprilie, prin satele din comuna Tulnici, prin mobilizarea polițiștilor Secției 8 Poliție Rurală Tulnici. Una dintre familii, cu o situație financiară dificilă, peste care în cursul anului trecut s-a abătut o tragedie, a fost vizitată de polițiști, încărcați cu daruri. Casa familiei este izolată și doar o căruță putea ajunge astăzi pe dealul unde își duc traiul cele 9 suflete: 2 adulți și șapte copii. Timpul curge altfel pentru familie şi viaţa are alte reguli, însă acolo timpul pare că are o infinită răbdare pentru ca toate să se aşeze în ritmul naturii şi al vieţii. Fiecare membru al familiei, inclusiv copiii după o anumită vârstă, au o contribuţie, cât de mică, la treburile gospodăreşti. Cei 7 frați își petrec copilăria pe ulițe și dealurile din jurul casei, după ce fiecare își face treaba, scrie Vrancea24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...