Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap FOTO

Data:

Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap, fiind fotografiat de clienții unui centru comercial din Focșani.

Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea nu a ținut cont de faptul că nu are voie să parcheze acolo, fiind atras de faptul că era aproape de intrarea în centrul comercial.

Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap
Marian Oprișan și-a parcat camioneta de lux pe locul pentru persoanele cu handicap

Oprișan a găsit, în ghetuțe, un Maybach de 200.000 de euro

PRESShub a scris despre autovehiculele de lux ale celui care a fost timp de 20 de ani președintele Consiliului Județean Vrancea, dar și despre explicațiile pe care le-a oferit acesta pentru diferența dintre veniturile oficiale și valoarea acestor autoturisme.

Fostul președinte al PSD Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea a apărut în 2021 la volanul unui nou bolid de sute de mii de euro. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea se plimbă cu un bolid de lux, pe care foarte puțini oameni și-l pot achiziționa.

Este vorba de Mercedes Maybach GLS, o mașină de teren masivă, de lux și foarte puternică. Bolidul are dotări de lux și elemente de confort și siguranță. Mercedes Maybach GLS este un model de top al concernului german, prețul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 200.000 de euro.

Actualul vicepreședinte al CJ Vrancea a înmatriculat noul bolid cu un număr specific, păstrat de la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în acest an. Detalii, aici.

Citește și: Mama lui Marian Oprișan, pensionară, l-a împrumutat iar cu 260.000 de euro

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprișan pentru mașinile puternice și scumpe, chiar vârfuri de gamă la momentul respectiv.

Pe lângă acel model Audi A8 vândut de curând, Oprișan a condus (sau mai are, încă, în „custodie”, pentru că nu figurează în declarațiile sale de avere) modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby – detalii, aici.

Două mașini de lux le-a vândut

La începutul lui 2022, azi vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea a scos la vânzare doi bolizi de lux pentru care cerea aproape 400 de mii de euro.

Este vorba despre un Mercedes-Benz GLS 500 4MATIC, pentru care Oprișan a cerut 79.000 de euro, și un Mercedes-Benz GLS Mercedes-Maybach 600 MHEV 4MATIC, pentru care a cerut 317.000 de euro.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
5 COMENTARII
  1. Un cocalar care, pe principiul asumat cu nesimtirea-i caracteristică „mama mea sunt eu”, consideră că nu trebuie să de-a socoteala nimănui. Sunt convins că nimeni din județ nu are curajul să îl tragă de urechi pe acest borfași mitocan atâta timp cât încă face și desface tot în politică locală chiar numai din poziția de vicepreședinte. Și apropo, sursele cu guri rele spun că de fapt el este păpușarul din spatele adevăratului președinte,pozitia de secund fiindu-i susținută de la vârful partidului din care face parte. Va meritați soarta cu prisosință.

  2. Unul singur este „Eu sunt mama mea”.
    Așa că va rog frumos dați Caesarului ce-i al Caesarului. Ce mama dreaq!

  3. Din salariu de bugetar dar fiscul nu este interesat că afara când găsește un Ferrari,lamborghini să facă controale de unde sunt bani de automobile de lux daca ei nu au un job sau lucrează la stat apropo afara că bugetar ești angajat daca nu deti o firma,vila de închiriat sau mașină de lux de la golf in sus.in primari găsești Suzuki,fiat panda,dacii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Curtea de Apel București a respins rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu

Curtea de Apel București, prin judecătorul Cătălin Mircea Pavel,...

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz, respinse de instanțe

Contestaţiile împotriva candidaturii lui Dominic Fritz la un nou...

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Motivarea tribunalului de la Washington

De ce a câștigat România procesul Roșia Montană. Tribunalul...