Funcţionari din Primăria Ploiești, reţinuţi în dosarul White Tower

Data:

Funcţionari din Primăria Ploiești, reţinuţi. Nouă persoane au fost conduse la audieri după descinderile procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la Primăria lui Andrei Volosevici, informează Stiriactuale.ro.

Senin, edilul a organizat ieri o pseudo conferinţă de presă, la braţ cu prefectul Virgil Nanu, încercând să arate public că nu îi pasă de ceea ce se întâmplă. Puţin forţat exerciţiul său de imagine, iar edilul în stilul caracteristic le-a spus ziariștilor că „primarul nu are de unde să ştie ce face femeia de serviciu”. Doar că procurorii nu veniseră să verifice modul în care îşi desfăşoară activitatea doamnele de la curăţenie, ci decapitau poate cea mai importantă direcţie din Primăria Ploieşti: Direcţia Generală de Dezvoltare Urbană (în traducere Direcţia de Urbanism), adică locul unde sunt făcuţi paşii pentru imaginea municipiului…sau așa ar trebui…

Citește și: Eoliene în Marea Neagră nu vor fi mai devreme de 2031. Mai are rost să investim în gaz?

În urma percheziţiilor de joi, nouă persoane au fost conduse la audieri, au fost ridicate documente şi computere. Astăzi a venit vestea bombă: Pentru început trei persoane au fost reţinute! Vorbim despre şefii Direcţiei. Rita Neagu, directorul adjunct al Direcţiei, Lucian Bălescu, şeful Serviciului Verificare şi Controlul Documentaţii Publice, dar şi o a treia persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Toţi trei vor merge în faţa instanţei cu propunere de arest preventiv.

Iar surse juridice susţin că vor exista propuneri de arest preventiv pentru cel puțin încă trei persoane.

Grav este că în acest moment, la Ploieşti, nu mai poate fi emis niciun act în domeniul urbanismului, iar primarul încă este liniştit şi continuă să aibă reacţii copilăreşti la o problemă care afectează grav imaginea municipiului.

Continuarea în Stiriactuale.ro

Citește și: Fostul ministru liberal Cristian Adomniței achitat, după ce la fond a primit 3 ani și 2 luni închisoare. El este nașul unui judecător CCR

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: stiriactuale.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași. Avea droguri în bagaj | Ziarul de Iași

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași, pentru...

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | Info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...