Gabriel Oprea a fost achitat definitiv de instanță în dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină, la 8 ani de la producerea accidentului

Data:

​Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost achitat definitiv miercuri în procesul în care a fost judecat pentru ucidere din culpă în legătură cu accidentul rutier din octombrie 2015 care a dus la decesul poliţistului Bogdan Gigină. Decizia a fost luată de Curtea de Apel București după ce dosarul s-a plimbat ani de zile între instanțe.

Gabriel Oprea fusese achitat și în primă instanță – Tribunalul București.

Citește și: 6 milioane de euro pentru o rețea verde de transport în Timiș

Daune de 150.000 de euro pentru familia polițistului Bogdan Gigină

De asemenea, Petre Mazilu, administratorul firmei General MPM Impex SRL, responsabil cu execuţia unei lucrări la instalaţia subterană de gaze, care nu era semnalizată corespunzător pe strada pe care a avut loc accidentul, a fost condamnat la doi ani şi opt luni închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, fiind menținută decizia Tribunalului București.

Curtea de Apel București a decis ca Mazilu și firma acestuia să plătească familiei polițistului despăgubiri de aproximativ 150.000 de euro și 50.000 de lei.

Continuarea, pe Hotnews.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Inquam Photos / George Călin

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. cu un rahat de comandant suprem(al fortelor armate) cum este iohanis, achitarea este „normala”, inca din prima zi , acest iohanis trebuia sa-l degradeze pe criminal si sa-l suspende fara plata, insa el l-a trimis in Chile, sa reprezinte Romania! Iar problema este si mai mare avand in vedere fratia dintre iohanis si marii profitori de la buget, ioanis a „facut” cei mai multi generali, practic(si este oficial), Romania are aprox. 2 mii !!! de generali, mai mult decat are USA, Anglia si NATO, la un loc, este fara tagada ca Romania are in plati, cei mai multi „ofiteri” si alte cadre militare(active si in rezerva), DIN INTREAGA LUME si din TOATE TIMPURILE ISTORICE, Romania este demna de Cartea recordurilor, unde am si trimis 2 aplicatii, inca nu s- afisat nimic, este f. posibil ca contrainformatiile armatei sa fi interceptat mesajele si sa fi intervenit , cumva, pentru a nu se face public( la asa mod, international) respectiva situatie, care -de la A la Z- este doar o schema de DELAPIDARE URIASA, COMISA DE POLITIC SI ARMATA , CARE PRIN NUMAR (SI SALARII SI PENSII)chiar are un cuvant de spus, la alegeri…Practic, Romania este un stat sclavigist, in care sub 2% din populatie( si tocmai cei care NU MUNCESC), impart bugetul tarii intr ei, si ce mai ramane, ajunge si la plebei, care -deobicei- mor inainte de 65 ani, in timp ce marii paraziti(iliescu, brucan, fecior, visinescu, etc.) , traiesc si peste 90 ani,media de 71 ani este o medie obtinuta din reala calculatie, ca 2 indivizi de 90 ani, „trag dupa ei”, cel putin 16 indivizi, care mor si cu 25 de ani inantea lor, evident, din cauza salariilor si pensiilor de mizwrie, pe care le primesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Iohannis a pus cruce combaterii evaziunii fiscale

Iohannis a pus cruce combaterii evaziunii fiscale, adoptând legea...

Cât a costat deplasarea Alinei Gorghiu în Brazilia

Cât a costat deplasarea Alinei Gorghiu în Brazilia. Ministrul...

Rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu, respinsă de Curtea de Apel București

Rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu, respinsă de Curtea...

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid. Printre...