Gelu Drăgan lovește iar, Poliția Locală Bistrița a descoperit intervenții neautorizate în zona construită protejată Zidul Cetății

Data:

Poliția locală Bistrița a constatat că firma lui Gelu Drăgan, care deține fostul restaurant Parc, a realizat intervenții neautorizate la acel imobil care este amplasat în zona construită protejată Zidul Cetății Bistrița.

Curios este că nu se precizează nimic despre sancțiunile dispuse, adică firma lui Drăgan face ce vrea prin orașul nostru. Sunt celebre intervențiile la tot felul de clădiri ajunse pe mâna lui Gelu Drăgan, de la Casa Sindicatelor din parcul Eminescu, până la halele transformate în magazine de pe centura Bistriței.

În scopul desfășurării activității de alimentație publică tip „restaurant”, societatea, fără a deține nicio autorizație emisă de instituțiile abilitate, a intervenit asupra zonei construite protejate, prin efectuarea de lucrări de intervenție la peretele clădirii în zona ușilor de acces.

Citește și: Primăria Constanța a interzis trotinenele electrice pentru că „au pus în pericol siguranța traficului rutier și pietonal”

Acoperișul existent pe zidul aflat pe amplasamentul zidului Cetății Medievale Bistrița, situat în stânga porții de acces auto, a fost mutat pe porțiunea de zid existent în partea dreaptă a porții de acces auto iar clădirea inițială a fost extinsă cu un corp de clădire care se sprijină pe zidul Cetății Medievale Bistrița, afectând și Șanțul de apărare al cetății medievale Bistrița, fără să existe o cercetare arheologică, așa cum prevede legea.

S-au efectuat aceste intervenții fără a deține Autorizație de Construire emisă de Primăria Bistrița și fără a fi avizate de Direcția Județeană pentru Cultură Bistrița Năsăud iar societatea comercială a fost notificată în acest sens.

Continuare în Săptămâna Online!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Politia Locala Bistrita)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei s-a urcat beat la volan

Adolescentă de 16 ani ucisă după ce iubitul ei...

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea

SRI face recrutări la Universitatea din Oradea. Studenții Universității...