Grefierii din Petroșani au ieșit în stradă. Ședințele de judecată au fost suspendate

Data:

Grefierii din Petroșani au ieșit în stradă. Un protest spontan a fost declanșat în fața Judecătoriei. Ședințele de judecată au fost suspendate. De suferit a avut și programul cu publicul.

Au stat în stradă, revendicându-și drepturile.

„Nu vrem majorări salariale”. „Plătiți integral salariile!”. „Plătiți la nivelul anului 2023!” „Respectați-vă salariații!”.

Ce alte revendicări mai au grefierii din Petroșani

Acestea au fost câteva din mesajele pe care protestatarii de la Petroșani le-au afișat pentru a-și face publice nemulțumirile.

Citește și: Veteranul de război Nicolae Radu-Rădulescu a împlinit un secol de viață: „Scrisul, cititul și cumpătarea m-au ținut sănătos”

„Protestul este unul spontan și este dat de faptul că ieri (joi -n.r.) în urma negocierilor cu ministrul de Finanțe și cel al Justiției nu s-a găsit niciun acord cu privire la finanțarea sistemului de Justiție. Nu s-au acordat credite, salariile nu sunt calculate conform legii, nu sunt plătite restanțele, nu sunt plătite alte drepturi. Mai avem și alte drepturi care nu sunt plătite de două luni sau chiar un an”, a explicat pentru Gazeta de dimineață unul dintre protestatari.

Cei de la Blocul Național Sindical spun că ministrul Finanțelor a transmis că nu va asigura fondurile pentru plata integrală a salariilor și a tranșelor din hotărârile judecătorești.

Preluarea Gazeta de Dimineață

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cât a costat deplasarea Alinei Gorghiu în Brazilia

Cât a costat deplasarea Alinei Gorghiu în Brazilia. Ministrul...

Rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu, respinsă de Curtea de Apel București

Rejudecarea dosarului asasinării disidentului Gheorghe Ursu, respinsă de Curtea...

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid

Foști judecători „apolitici”, candidați pe liste de partid. Printre...