Hamas a primit instrucțiuni să folosească arme chimice asupra civililor israelieni

Data:

Hamas a primit instrucțiuni să folosească arme chimice asupra civililor israelieni, potrivit IDF (The Israel Defense Forces), care a găsit un stick USB ce conținea un fișier PDF cu materiale al-Qaeda.

Acestea includ ordine pentru decapitarea bebelușilor, luarea de ostatici și instrucțiuni pentru a construi de arme chimice.

Citește și: Peste 5.000 de morți în Fâșia Gaza. Bilanț al Ministerului Sănătății din teritoriul controlat de Hamas

Teroriștii Hamas care au participat la masacrul din 7 octombrie din orașele din sudul Israelului au primit instrucțiuni precise pentru a fabrica arme chimice mortale, pe care să le folosească asupra civililor, a confirmat președintele Isaac Herzog într-un interviu acordat duminică seară unui post de televiziune, scrie The Jerusalem Post.

Președintele israelian a declarat că materialul al-Qaeda găsit este o dovadă a „modelelor criminale care atestă încercările Hamas de a imita ISIS”.

Citește și: Ofensiva militară în Gaza ar putea dura luni de zile: „La final nu va mai exista Hamas”

„Acesta este un material oficial al-Qaeda. Avem de-a face cu al-Qaeda, ISIS, Hamas”, a declarat Herzog, potrivit The Jerusalem Post.

Herzog: Afirmațiile potrivit cărora Israelul a blocat apa și electricitatea în Gaza sunt denaturate

Herzog a mai spus că afirmațiile potrivit cărora Israelul ar fi blocat toate sursele de apă, electricitate și combustibil din Fâșia Gaza sunt „parte a informațiilor tergiversate”.

Citește și: Șeful de cabinet al unei deputate AUR, prins în flagrant cu 1.500 de lei mită

„Rachetele Hamas au fost cele care au distrus infrastructura electrică din Gaza, nu are nimic de-a face cu noi. Noi furnizăm doar 7% din apă [în Gaza], există combustibil pentru nevoi umanitare, iar acesta se află în subordinea UNRWA”.

Israelul anunță că 1.400 de israelieni și-au pierdut viața, în timp ce Fâșia Gaza anunță 5.000 de decese. Totodată, Israelul a anunțat că alți 222 de oameni sunt ținuți ostatici de Hamas.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.
1 COMENTARIU
  1. „…arme chimice…”___–-____si orice altceva, doar sa-si ucida „inamicii”, de fapt toate religiile procedeaza la fel, mai aparent sau mai subtil :”Son of Hamas founder says mainstream media ‘afraid’ to label group a genocidal religious movement…the mainstream media is afraid to call it a genocidal religious movement for fear of igniting a full-on religious war. ___––____ din orice natie si religie, apara -la un moment dat- un om care are curajul sa spuna adevarul, care -este prea evident sa mai fie discutat- acest adevar este ca 99% din toate problemele omenirii deriva de la religii, conduse de criminali psihopati, care -in realitate- ei nici macar un singur mg, NU CRED in ce propavaduiesc, ei incita masele la ura si lupte, doar pentru a parazita ei in lux…Ateismul este salvarea omenirii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...