Imagini dezolante cu ghirlande de Crăciun montate în urmă cu doi și lăsate să se degradeze deasupra străzilor, într-o localitate din Olt | Reporter 24

Data:

spot_img

O primărie din Olt a montat ghirlande luminoase pentru Sărbătorile de Iarnă în mai multe puncte din comună şi nu le-a mai dat jos niciodată, din 2022 şi până acum. Instalaţiile din Brebeni s-au degradat din cauza condițiilor meteo şi atârnă peste DJ 546, care traversează comuna, dar şi peste mai multe uliţe ale localităţii.

Potrivit portalului sicap.ai, Primăria Brebeni a luat prin achiziţie directă, în noiembrie 2022, de la o firmă din Piatra Neamţ, patru ghirlande luminoase pentru Sărbătorile de Iarnă. Toată afacerea s-a ridicat la 10.000 de lei, iar în preţ a fost inclus şi montajul ghirlandelor pe un cadrul metalic de patru metri lungime.

Citește și: Robert Fico se zbate „între viaţă şi moarte”. Premierul slovac va fi supus unei intervenţii medicale de urgenţă

Este clar că serviciile n-au inclus şi demontarea, după trecerea Sărbătorilor de iarnă, pentru că ghirlandele au rămas deasupra străzilor de atunci şi până în prezent.

Administraţia locală a fost impasibilă la faptul că acestea s-au degradat, unele s-au rupt atârnând inestetic deasupra drumului, iar firele altora au ajuns legate de indicatoare rutiere pentru a nu încurca traficul.

Contactat telefonic, primarul localităţii, Marian Ivan, susţine că ghirlandele amplasate prin comună în urmă cu doi ani au fost demontate recent.

Citește și: A fost lansată România Atractivă, cea mai complexă platformă de promovare a turismului cultural: 12 rute tematice care străbat întreaga țară

„Le-am luat pe toate, că nu mai erau bune. Le uscase soarele, le-a copt. Le-am scos acum cu bannerele (electorale – n.red.)”, a declarat el.

Doar că mai multe fotografii făcute în localitate, în data de 15 mai 2024, îl contrazic pe edil.

Articolul integral, în Reporter 24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului | Ziarul de Iași

Dependența virtuală la copii. Sfatul psihologului. De la vârste...

Prima expediție românească „transafricană” s-a „născut” la Cluj | Monitorul de Cluj

Prima expediție românească „transafricană” a început la Cluj în...