Cetăţeni britanici prinși la cerşit în Oradea FOTO

Data:

Cetăţeni britanici prinși la cerşit în Oradea. Poliţia Locală se confruntă cu un val de cerşetori veniţi în oraș nu doar din ţară, ci şi din străinătate.

Venit să îşi facă bani…

Un bărbat din Marea Britanie a fost ridicat la sfârşitul lunii octombrie din centrul oraşului, unde apela la mila publică.

Domiciliat în Newcastle, britanicul în vârstă de 57 de ani le-a spus poliţiştilor locali că a venit la Oradea atras de faima oraşului.

„Prins în timp ce cerşea, cetăţeanul din Marea Britanie le-a spus poliţiştilor locali că umblă prin lume, că a aflat întâmplător de Oradea ca despre un oraş în dezvoltare şi a venit aici să îşi facă bani să poată pleca mai departe”, a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, directorul Poliţiei Locale Oradea, Samuel Milian.

Potrivit acestuia, cetăţeanul străin a refuzat să se lase cazat la Azilul de noapte, unde ar fi putut beneficia de cazare, un duş şi o masă caldă.

„Bărbatul a spus că are cazare asigurată în Oradea, nu doarme pe străzi şi că se va descurca”, a spus Milian.

Fiind la prima abatere, cerşetorul străin a fost sancţionat cu avertisment. Oricum, chiar dacă poliţiştii locali l-ar fi amendat, este greu de crezut că suma ar fi fost încasată de municipalitate.

Citiți și: Primele tronsoane finalizate din A8. Intră în şantier şi al doilea segment din autostrada spre Vest

Beat la cerşit

Acesta este cel de-al doilea caz din ultima lună în care poliţiştii locali au de-a face cu un cerşetor din Marea Britanie. La începutul lunii octombrie aceştia au fost solicitaţi să intervină la capătul de linie de la podul CFR unde un alt bărbat apela la mila publică.

„Bărbatul, tot din Marea Britanie, era în stare de ebrietate și ieșise la cerşit. Acesta a fost reclamat la Poliţia Locală pentru că, beat fiind, tot intra pe linia de tramvai şi împiedica circulaţia garniturilor”, a mai precizat Milian.

Chestionat de poliţiştii locali, omul a recunoscut că trăieşte din mila publică, fapt pentru care a fost, la rândul său, sancţionat cu avertisment. Și acesta a refuzat să fie găzduit la Azilul de noapte şi a plecat spre gară, de unde a şi părăsit Oradea.

Articolul integral, în ebihoreanul.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...