Infiltrații cu apă în săli de operație ale Spitalului Județean din Târgu Jiu | Oltenia Live

Data:

Marți seara au fost observate infiltrații cu apă în săli de operație ale Spitalului Județean din Târgu Jiu. Este vorba despre blocul operator al Secției Chirurgie Generală 1.

Reprezentanții unității spitalicești anunță că, începând de ieri, a început relocarea acestei secții la etajul 3, în cadrul Secției Chirurgie Generală 2, fiind redus considerabil numărul de paturi (43 de paturi în prezent din totalul celor două secții de 78 paturi).

„Ca urmare a acestui fapt, internările și intervențiile chirurgicale sunt limitate doar la cazurile de urgență”, anunță reprezentanții SJU Târgu Jiu.

Citește și: De ce luptă Azota Popescu pentru schimbarea adopțiilor din România și câți președinți de țară s-au obosit să îi răspundă

Despre această situație au fost transmise adrese de informare și de sprijin către unitățile medicale din județul Gorj, cât și către cele din județele limitrofe, pentru ca, până la finalizarea acestor lucrări, să sprijine Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu preluarea cazurilor pe care unitatea noastră sanitară nu le va mai putea prelua.

Ieri seară, în cadrul blocului operator al Secției Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltrații prin plafonul celor două săli de operație deasupra cărora se află două terase.

Continuarea, în Oltenialive.ro

Citește și: Dușmanul și preferatul lui Dan Voiculescu și-a închiriat casa din Balotești cu 6.500 de euro/lună

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Oltenialive.ro)

spot_imgspot_img
Oltenia Live
Oltenia Live
Oltenia Live este echipa care și-a propus să vă aducă, zilnic, știrile care contează. Publicație exclusive online, Oltenia Live acoperă cele mai importante domenii de interes, de la administrație, social, cultură sau economie, la sănătate - însemnând sfaturi medicale și interviuri cu medici și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. În proiectele derulate de noi am inclus și pacienții, mai exact poveștile celor care sunt un exemplu atât pentru cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare lor, cât și pentru cei din comunitate, de ce nu?! Reușim să acoperim județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă nouă ne scapă ceva, dați-ne un mesaj și verificăm știrea propusă de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related