Jaf în toiul petrecerii: i-au pus pe toţi la zid. Poliţia caută opt hoţi cu cagule şi arme

Data:

Jaf în toiul petrecerii: i-au pus pe toţi la zid. Poliţia caută opt hoţi cu cagule şi arme. Poliţiştii din Iaşi sunt în alertă maximă după un jaf ca în filmele americane care a avut loc la începutul săptămânii într-un apartament dintr-un imobil din municipiul Iaşi. Zile întregi, poliţiştii au păstrat tăcerea în acest caz pentru a prinde mai uşor făptaşii, care sunt mulţi la număr: nu mai puţin de opt hoţi cu cagule pe cap şi înarmaţi cu arme albe.

“Atacul” a avut loc luni spre marţi noapte, în toiul unei petreceri aniversare, într-un apartament situat pe Aleea Tudor Neculai, artera dinspre Nicolina către CUG.

În timp ce oaspeţii dansau, soneria de la uşă a sunat iar unul dintre petrecăreţi a deschis uşa. Imediat, în casă au intrat buluc mai mulţi indivizi cu cagule pe cap, cu pari şi cuţite în mâini.

Hoţii i-au pus la punct pe petrecăreţii care vociferau, i-au aşezat la perete şi i-au scotocit de toţi banii, aurul şi telefoanele mobile ale acestora. Apoi, hoţii au plecat iar cei jefuiţi au sunat la numărul 112.

Ce au găsit polițiștii

Poliţiştilor sosiţi la faţa locului nu le-a venit să creadă că mai pot exista acest gen de jafuri, ca în urmă cu 100 de ani. Atunci, hoţii acţionau pe drumuri şi jefuiau trecătorii.

Cazul este în cercetarea celor mai buni poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi care au deschis un dosar penal pentru tâlhărie. 

„La data de 04 septembrie, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un apartament din municipiul Iași au pătruns persoane necunoscute”, arată Poliția într-un comunicat.

Citește și: Trei judecători militari sunt cercetați de Inspecția Judiciară pentru delict de opinie

Hoții au fost identificați

Din cercetările efectuate a rezultat că în apartamentul în cauză se aflau mai mulți tineri care petreceau. La un moment dat în imobil ar fi pătruns mai multe persoane, care i-ar fi amenințat și le-ar fi solicitat bani și bunuri pe care le dețineau, și ulterior au părăsit imobilul, sustrăgând 50 de lei de la unul dintre tineri, precum și alte bunuri.

Toate persoanele implicate în acest eveniment au fost identificate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tâlhărie calificată” în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale.(Ziarul de Iași)

Citește și Cabinete medicale deschise în școli fără autorizație sanitară și fără personal

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
spot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Drulă, la Giurgiu: Cer guvernelor României şi Bulgariei să elimine taxa de la Podul Giurgiu-Ruse

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a cerut guvernelor din România...

Statuia Regelui Mihai din Bistrița, restaurată după ce presa a semnalat vandalizarea ei

Statuia Regelui Mihai din Bistrița, restaurată după ce presa...

Sentință definitivă în cazul jandarmilor din Botoșani acuzați că au bătut un tânăr

Sentință definitivă în cazul jandarmilor din Botoșani acuzați că...

VIDEO Momentul în care o rachetă lovește cartierul general al flotei rusești din Marea Neagră

Momentul în care o rachetă lovește cartierul general al...