Aktual24: Autorul accidentului de la 2 Mai, abandonat de părinți în închisoare. Tatăl a plecat în Olanda, mama și-a schimbat domiciliul și numărul de telefon

Data:

Autorul accidentului de la 2 Mai, abandonat de părinți în închisoare. Tatăl a plecat în Olanda, mama și-a schimbat domiciliul și numărul de telefon.

Potrivit unor surse, după cumplitul accident săvârșit de fiul lor la 2 Mai, familia lui Vlad Pascu l-ar fi abandonat pe acesta în închisoare și nu mai vrea să știe de el.

În cele două săptămâni care s-au scurs de la tragedie, părinții tânărului nu l-au vizitat nici măcar o dată în arest.

În plus, tatăl lui Vlad, Mihai Pascu, ar fi plecat în străinătate, în timp ce mama sa a părăsit casa a carei adresă era cunoscută.

De la momentul accidentului, părinții tânărului de 19 ani nu au dorit să dea ochii cu presa și nici cu familiile victimelor.

S-au rezumat doar la a da un comunicat de presp, după care ambii și-au schimbat numerele de telefon și au dispărut.

Potrivit unor surse apropiate de familia Pascu, tatăl lui Vlad ar fi părăsit teritoriul României chiar prin vama de la 2 Mai, cu destinația Olanda, în timp ce mama, Miruna Pascu, s-ar fi mutat într-un apartament cumpărat de curând și nu mai merge nici la firma pe care o deține, conducându-și afacerea de acasă.

Citește și Jaf în toiul petrecerii: i-au pus pe toţi la zid. Poliţia caută opt hoţi cu cagule şi arme

Pe de altă parte, fiul lor, care a ucis doi oameni conducând beat și drogat o mașină de lux, risca să stea în închisoare pe viață, după ce avocatul Adrian Cuculis a solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia să schimbe încadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă de omor în omor calificat.

„În cazul accidentului de la 2 Mai, am cerut Parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat.

Mai multe puteți afla din publicația Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...