„Are o vină pentru că a fost omorât”. Judecător, despre un bărbat ucis cu un topor

Data:

Motivarea sentinței de condamnare a unui marinar ucrainean (foto) la 6 ani și 9 luni de închisoare pentru că și-a ucis un coleg de navă, tot cetățean ucrainean, conține un argument surprinzător din partea judecătorului. Publicația DeBrăila menționează că magistratul a scris că, deși a fost lovită de mai multe ori cu un topor în cap, și victima are o responsabilitate.

„Are o vină pentru că a fost omorât”, a stabilit judecătorul.

Crima a avut loc la începutul acestui an, mai exact în noaptea de 9 spre 10 februarie, pe un vas staționat în zona de ancoraj a Portului Brăila. După ce a comis fapta, individul a fugit de la bord, fiind găsit de polițiști la câteva zile distanță, la Iași.

Judecător: „Are o vină pentru că a fost omorât”

Ucraineanul acuzat de crimă are 32 de ani și a recunoscut în fața instanței că și-a ucis cu sânge rece conaționalul de 45 de ani. Astfel, acesta a fost judecat în procedura recunoașterii învinuirii.

Citește și: BREAKING Prigojin a murit într-un accident de avion în Rusia

„În continuare, întrucât victima încă mai mişca, i-a aplicat mai multe lovituri în partea dorsală cu o surubelniţă pe care a găsit-o în cabina victimei, pe masă. A aruncat cadavrul într-o deschizătură din podeaua cabinei victimei, împreună cu lenjeria care era plină de sânge”, a mai notat procurorul.

Între cei doi exista un conflict mai vechi

Mai exact, magistratul a notat, negru pe alb, conform documentului obținut de DEBRAILA.ro, „că prin conduita și atitudinea sa față de inculpat, prin faptul că a practicat bullying față de inculpat, victima are o vină în comiterea faptei”.

Pe lângă pedeapsa de 6 ani și 9 luni pentru omor, ucraineanul a fost obligat să plătească familiei celui pe care l-a ucis despăgubiri în valoare totală de 25.000 de euro. 

Continuarea, în De Brăila!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related