Mama care şi-a aruncat copiii pe geam a fost arestată (video)

Data:

Mama care şi-a aruncat copiii pe geam a fost arestată. Mama în vârstă de 23 de ani, care şi-a aruncat în noaptea de duminică spre luni cei doi copii pe fereastră la Hotelul Tineret a fost arestată pentru 30 de zile. 

„Tânăra de 23 de ani, bănuită de comiterea faptei a fost reținută, astăzi 23 august, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și tentativă la omor”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. Procurorii au cerut, în cursul zilei de astăzi, arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile. „Urmează să fie formulată propunere cu privire la luarea măsurii arestării preventive de către Tribunalul Botoşani. Conform concluziilor medico-legale provizorii femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptelor”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citește și Mama Rebecăi, companioana lui Vlad Pascu, este consilier în Primăria Sectorului 1, adusă de PSD pe vremea lui Daniel Tudorache

Gabriel, băiețelul cel mare al femeii în vârstă de trei anișori, este în stare extrem de gravă, medicii spunând că acesta a intrat în moarte cerebrală. Dacă starea micuţului se va agrava şi mai mult sau tatăl va decide să îl deconecteze de la aparate, atunci încadrarea mamei sale se va schimba.

Tragedie fără explicaţii

Femeia locuia în Albeşti, iar duminică a mers cu un microbuz, la Botoşani, împreună cu cei doi băieţei ai săi, Vladimir şi Gabriel, pentru a-i duce pe cei mici să se joace în Parcul Mihai Eminescu. Când să plece spre casă, însă, a realizat că nu mai are autobuz înapoi. A mers să se cazeze peste noapte la Hotelul Tineret. Femeia nu avea asupra sa o carte de identitate şi era extrem de tristă, motiv pentru care personalul a fost de acord să o cazeze, oferindu-i o cameră la etajul doi.

La scurt timp după, însă, femeia a recurs la gestul extrem. Aceasta a spus că, în timp ce copiii dormeau, i-ar fi luat în braţe şi ar fi sărit cu ei pe geam. În faţa ferestrei, însă, este un acoperiş. După ce a sărit, tănăra a rămas pe acest acoperiş, însă pe copii i-a scăpat de beton.

În scurt timp la faţa locului a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe. Au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi echipaje de pompieri şi de poliţie. Cei doi copii au fost preluaţi imediat de cadrele medicale şi transportaţi la spital. După aproape două ore de negocieri pompierii au reuşit să o dea jos. În timp ce negociatorul discuta cu tânăra, oamenii legii au reuşit să intre în camera unde se afla aceasta şi să o imobilizeze.

Doi pompieri au coborât-o pe femeie pe braţe până la echipajul SMURD care o aştepta. Cadrele medicale au transportat-o de urgenţă la spital. Printre lacrimi, aceasta repeta obsesiv. „Nu am vrut să le fac nimic! Nu am vrut să le fac aşa ceva”. Ulterior, tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Mai multe,VIDEO, în Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...