La 17 ani, la școală cu pistolul

Data:

La 17 ani, la școală cu pistolul. Un elev de 17 ani, din județul Hunedoara, a fost prins la școală cu un pistol cu gaz și bile. Băiatul ascunsese arma, în bancă, printre cărți. Minorul le-a spus polițiștilor că intenționa să ducă arma, după ore, la o persoană care se ocupa de întreținere. Polițiștii de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Hunedoara trebuie să stabilească în ce stare era pistolul.

Elevul de liceu din municipiul Lupeni din Valea Jiului a fost prins, luni, la școală, cu un pistol cu bile . Băiatul ascunsese arma în banca, sub cărți. Bravura nu a durat mult. În timpul celei de-a doua ore de curs, polițiștii din Lupeni au ajuns în clasa de la Liceul Tehnologic în care aveau informații că există o armă. Odată prins, băiatul a declarat că intenționa să ducă pistolul unei persoane care se ocupa de întreținere. Avea de gând, spun martorii, ”să împuște găleți în curte”, când termina programul școlar.

Citește și După 11 ani de procese, dosarul DNA cu 309 inculpați s-a făcut praf și pulbere

Elevul a declarat că a cumpărat pistolul de pe internet cu 500 de lei. Adolescentul este elev în clasa a zecea, la școală profesională, la specializarea mecanic-auto. A fost transferat doar din clasa a zecea la Lupeni, primul an de liceu fiind încheiat la Vulcan. Totodată, părinții băiatului au declarat că nu aveau cunoștință de existența acestui pistol. Conducerea școlii va efectua o cercetare disciplinară în cazul băiatului care a introdus o armă în școală. Elevul riscă chiar o exmatriculare. Nefiind major, elevul nu ar fi putut cumpăra legal această armă. Mai mult, chiar și pentru astfel de pistoale, legea este clară, pistolul trebuie păstrat acasă într-o cutie, titrează Gazeta de dimineață.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...