La Iași nu se mai găsesc sejururi în Grecia prin agențiile de turism pentru luna iulie | Ziarul de Iași

Data:

Sejururi în Grecia. Prețurile pachetelor de vacanță cumpărate prin agenții au crescut cu 15%-20% față de anul trecut, iar cine nu s-a grăbit să-și facă rezervări pentru vacanțe în Grecia are puține șanse să o poată face pentru perioada de până la sfârșitul lunii iulie.

În schimb, au început rezervările pentru vacanțele de iarnă, iar una dintre destinațiile de care întreabă ieșenii este Laponia: mulți își fac deja planul să viziteze satul lui Moș Crăciun din Rovaniemi.

Cei mai mulți turiști ieșeni care vor să-și cumpere sejururi de vacanță în afara țării și-au fixat în acest an ca destinație Creta, cea mai sudică insulă grecească la Marea Egee, spune Ovidiu Romanescu, agent de turism extern la una dintre cele mai mari agenții de turism din Iași.

Citește și: Cum a reușit Nicu Ștefănuță. Momentele cheie ale campaniei de succes a unui candidat independent

“Acum e o perioadă de acalmie, după ce au fost vânzări foarte multe până pe 1 iunie. Dar nu e din cauza temperaturilor foarte mari sau a incendiilor din Grecia, acestea apar în fiecare an. E pentru că, cine a avut de cumpărat, a cam cumpărat sejururi. De fapt, vânzările pentru aceste destinații încep din luna octombrie, iar în rândul ieșenilor Creta, Rodos și Antalia sunt cele mai căutate, Creta fiind pe primul loc. Scad într-adevăr cererile, din cauza temperaturilor foarte înalte, pentru Egipt și Tunisia”, a explicat Ovidiu Romanescu.

Confortul este pe primul loc, observă agenții de turism din Iași, atunci când, după ce și-au fixat destinația, clienții vor cazarea în funcție de ceea ce își propun pentru vacanță. “Toţi vor plajă cu nisip, cazare la hotel pe plajă și demi-pensiune”.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Lucian Bode a pierdut al doilea proces prin care încerca să scape de decizia de plagiat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related