Elevi din Galați, plecaţi în tabără, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Data:

Mai mulți elevi din Galați plecaţi în tabără au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Părinți, copii și profesori s-au îmbolnăvit de la mâncare.

Mulți dintre ei au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Brașov, unde au primit îngrijiri medicale, acuzând dureri de cap, greață, vărsături și o stare generală alterată.

Din păcate pentru elevi și cadrele didactice însoțitoare, excursia s-a terminat înainte de termen, grupul gălățean ajungând acasă cu o zi mai devreme. Se pare că problemele digestive ale elevilor au apărut imediat după ce aceștia au servit micul-dejun, pus la dispoziție de o firmă de catering, care conținea și crenvurști.

Citește și Iohannis, întrebat care este contribuția sa la rezolvarea problemelor din Delta Dunării: Contribuția mea constă în faptul că am venit aici (VIDEO)

Cadrele didactice au solicitat ajutorul medicilor de la Spitalul Clinic pentru Copii Brașov, unde cei mici au primit îngrijiri medicale și au fost ținuți sub supraveghere.

Despre incidentul care le-a stricat distracția micuților în tabără, profesorul Adrian Silivestru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Galați, ne-a declarat că atât elevii, cât și profesorii sunt în afara oricărui pericol, fiind deja în drum spre Galați.

„Tabăra a fost organizată așa cum este legal, organizatorii au ales un hotel la un complex de patru stele, tocmai pentru a avea copiii toate condițiile.

Din păcate, a fost o situație neplăcută și neprevăzută. Ne bucurăm că acum sunt bine toți, niciunul nu a rămas internat și îi așteptăm acasă”, a mai spus profesorul Silivestru pentru Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...