Godină s-a dus peste George Scripcaru, candidat la Primăria Brașov | Aktual24

Data:

spot_img

Godină s-a dus peste George Scripcaru. Polițistul a avut o interacțiune contondentă, sâmbătă seară, cu candidatul PSD-PNL la Primăria Brașovului. Aflat într-un cartier al orașului, în campanie electorală, Scripcaru (foto) le-a cerut spectatorilor săi să îl pună la punct pe Godină. Polițistul l-a criticat de mai multe ori pe Scripcaru pe Facebook.

„Scripcaru tocmai spune în Craiter că trebuie să fii pus la punct!‘

Candidatul Scripcaru se află în cartierul unde eu am crescut și le spune celor care se uită la el că Godină trebuie pus la punct. Mesajul de mai sus l-am primit adineauri de la un vecin care e acolo.

Domnule Scripcaru, în 15 minute ajung și eu acolo, aveți ocazia să mă puneți chiar dumneavoastră la punct de față cu toți oamenii de acolo. Sper să nu va luați tălpășița.”

Citește și: Legionarii Moța și Marin comemorați în Spania, la 87 de ani de la moartea lor. Monumentul dedicat nu a putut fi demolat

Acesta este mesajul lui Marian Godină, de pe pagina lui de Facebook, postat sâmbătă seara, urmat de următoarea desfășurare a „evenimentelor” pe care o prezentăm ca atare:

„Am mai spus asta, dar o repet: voi răspunde oricărui atac, nu sunt omul să dau înapoi, nu mă intimidez. Astăzi, stăteam și eu liniștit acasă, când îmi scrie un prieten din Craiter, cartierul în care am crescut, că în parcul de acolo, domnul George Scripcaru, candidat la Primăria Brașov, înconjurat de câțiva inși le spune acestora că ei sunt cei care trebuie să-l pună la punct pe Godină.

Cu alte cuvinte, un om care dorește să fie primar le spune cetățenilor că un alt cetățean trebuie să fie pus la punct”, a scris Marian Godină.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Ar trebui România să trimită Patriot în Ucraina? Ce spun candidații la europarlamentare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. Un mincinos care cu tupeu minte brașovenii în special cei în vârstă,apoi plâng pe toate drumurile ca pensia e mica,la astfel de 🦜🦜🦜nici nu merita sa lise mărească pensie ,ei se vând și pe o punga distribuită la biserica,dar nu sunt capabil sa se gândească la modul general,rușine sa va fie vouă cei ce va umiliți în fața lui scripcaru🦜👎😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Eurobarometrul corupției 2024. România stă cel mai prost dintre statele UE | Aktual24

Comisia Europeană a dat publicității Eurobarometrul corupției pe 2024....

Cum urmărea spionul Caraman criticii comunismului și de ce a fost declarat colaborator al Securității

Mihail Caraman, cu numele de serviciu „Mihai Neagu” și...

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj RO-ALERT

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un incendiu a izbucnit...