Mihai Gâdea, pus la punct în direct la Antena 3: „Vinovații de dezastrul din țară sunt televiziunile care iau bani de la partide” (Aktual24)

Data:

Mihai Gâdea, pus la punct în direct la Antena 3 de un bărbat din Cluj, care s-a prezentat drept Andrei Mihai și a intrat miercuri seara în direct. Acesta a afirmat că „vinovați de dezastrul din aceasta tara” sunt „televiziunile care iau bani de la stat și promovează agenda partidelor aflate la guvernare”. Gâdea a reacționat furios, titrează publicația Aktual24.

Gâdea a realizat la „Sinteza zilei” o așa-numită „consultare națională”, în care a întrebat „cine sunt vinovații pentru care această țară este atât de divizată, atât de dezbinată”.

Un bărbat din Cluj a intrat în direct și i-a spus lui Gâdea, pe șleau, foarte politicos, următoarele: „Principalii vinovați de dezastru din această țară sunt, în primul rând și în primul rând, televiziunile care primesc bani de la stat sub formă de publicitate și promovează agenda partidelor aflate la guvernare”.

Gâdea a reacționat violent, jignindu-l pe telespectatorul din Cluj.

Citește și Minele din Valea Jiului, furate constant, pentru că sunt nepăzite

„Mințiți în mod ordinar, motiv pentru care vă întrerup chiar acum. Asta este o placă de propagandă a unora care nu știu cum să justifice niște furturi și niște dezvăluiri, care au fost făcute în mod special de televiziunile independente. Motiv pentru care duceți-vă la cei care vă plătesc și spuneți-le treaba asta”, a susținut Gâdea.

Mihai Gâdea, pus la punct în direct la Antena 3

PSD a primit din partea statului român, în ultimii trei ani, ca subvenție de la stat, peste 75 de milioane de euro. O bună parte din acești bani, peste 70%, a mers către televiziuni, pentru „propagandă”, însă PSD refuză în continuare să prezinte informații detaliate, câți bani a dat fiecărui trust de presă, deși există mai multe decizii judecătorești în acest sens.

„Știți câți bani a primit PSD de la Marele Sponsor (statul român) în 2020, 2021, 2022 și 2023? Peste 75 milioane de euro”, informează jurnalistul Cristian Andrei.

Andrei a scris numeroase articole pe acest subiect în ultimii trei ani și a cerut PSD-ului de mai multe ori informații detaliate despre destinația banilor, însă a fost dus cu vorba sau pur și simplu ignorat.

Citește și Fostă angajată a SRI, numită secretar general în Ministerul Finanțelor

În urmă cu doi ani, președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a promis jurnaliștilor de la Recorder că va da publicității sumele detaliate pe care PSD le-a livrat trusturilor de presă începând cu 2020.

Ciolacu a susținut atunci că „am foarte multe defecte, de obicei mă țin de cuvânt”.

Mai multe citiți în publicația Aktual24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Am rămas impresionat de acest articol .Îmi doresc din tot sufletul că sa pot schimba câteva cuvinte cu Cristian Andrei-jurnalistul care a scris acest articol.
    Mulțumesc! Pop Valer(un alt clujan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de ore

10.500 de fapte contravenționale, constatate în doar 24 de...