Mii de gălăţeni la expoziţii, în Noaptea Muzeelor

Data:

Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei şi UNESCO, „Noaptea Muzeelor” este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și care a avut în acest an a XIX-a ediție.

Câteva mii de oameni s-au perindat pe la muzee, profitând şi de vremea plăcută pentru a face un periplu pe la toate sau alegându-şi destinaţia în funcţie de preferinţe. 

Citește și: UE, cu ochii pe alegerile de pe Bosfor: Cum se poate schimba cursul negocierilor de aderare cu Turcia dacă Erdogan este înfrânt la alegerile prezidențiale de duminică?

Curtea şi interiorul Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos au devenit, potrivit preotului Rareş Bucur, spaţiile cultural-artistice în care, pe lângă exponatele de excepţie adăpostite de această instituţie, au fost prezentate mai multe ateliere meşteşugăreşti tradiţionale, iar grupuri de copii şi formaţii muzicale din Galaţi au concertat până târziu în noapte.

Continuare în Viața Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related