Nereguli descoperite de Curtea de Conturi la una din firmele Primăriei Sector 3: cazare din bani publici pentru iubita primarului; nerespectarea legii achizițiilor publice

Data:

Curtea de Conturi a descoperit mai multe nereguli la societatea Primăriei Sector 3 – AS3 Administrare Străzi Sector 3, potrivit unui document obținut de HotNews.ro: firma a plătit cazare în China și pentru Elena Cojocari, despre care presa a scris că este iubita primarului, deși aceasta nu era angajată acolo, Primăria a plătit pentru lucrări care nu au fost realizate, echipamentele de joacă cumpărate de Primărie, prin firmă, de la fostul Terra Park, și pentru care a plătit circa 10 milioane lei ca să le pună în Parcul Pantelimon, sunt deteriorate și zac în Hala Laminor, firma a făcut în ultimii 3 ani achiziții de milioane de lei prin negociere directă, deși trebuia să facă licitații, fiind vorba despre bani publici.

O parte din nereguli au fost remediate și banii au fost dați înapoi, altele nu. Societatea poate contesta raportul.

HotNews.ro l-a contactat pe primarul Robert Negoiță pentru un punct de vedere. ”Nu am citit raportul, nu doresc să comentez. Dacă au fost plătiți banii, de ce au mai scris acolo”, a declarat Negoiță.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...