Nouă persoane implicate într-un accident pe A1. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Data:

Nouă persoane implicate într-un accident pe A1, produs pe sensul Sibiu-Sebeș, unde un TIR și două camionete au intrat în coliziune. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că un ansamblu TIR condus pe banda 1 a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență, a intrat în coliziune cu parapetul marginal, apoi a fost proiectat într-o autoutilitară condusă pe banda 2, proiectând-o în parapetul median”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Sibiu 100.

În total, au fost transportate la spital nouă persoane, toate conștiente.

Citește și: Activitate sexuală explicită într-un local din Argeș. Mai multe persoane au fost audiate

După sosirea la fața locului s-a constatat ca sunt implicate în accident nouă persoane. În acest moment toate cele nouă persoane au fost asistate medical. Toate sunt conștiente.

Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de Ambulanța Sibiu. Este vorba despre o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte patru victime au fost preluate de autospeciala de transport victime multiple. Acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la Urgența Spitalului Militar din Sibiu.

Accidentul a avut loc la kilometrul 245 al A1, între ieșirile spre Păltiniș și spre Mediaș, ceea ce a dus la blocarea totală a traficului, potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliției Sibiu. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Preluare Sibiu 100

Foto Sibiu 100

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related