„Nu am aer”. Cabinetul uneia dintre doctorițele acuzate de moartea Alexandrei a fost vandalizat

Data:

Mai multe geamuri ale cabinetului medical folosit de către una dintre doctorițele acuzate că nu i-au acordat îngrijiri medicale la timp Alexandrei Ivanov au fost sparte cu pietre. Pe ferestrele și ușa de la intrare scrie: „Nu am aer” și „Alexandra”.

Cabinetul a fost vandalizat de o persoană sau persoane necunoscute, cel mai probabil în cursul nopții de miercuri spre joi, spun reprezentanții Poliției Botoșani pentru Europa Liberă.

Spațiul este închiriat de medicul botoșănean M.P., unul dintre cei învinovățiți de familia Alexandrei Ivanov (25 de ani) pentru că nu i-au acordat îngrijiri medicale la timp.

Citește și: Tânăra gravidă moartă la Botoșani a primit doar ser fiziologic, No-Spa și Algocalmin, deși sângera masiv și fătul murise

„Nu am aer”

Pe ușa și o parte din ferestrele de la intrare a fost scris, cu vopsea neagră, mesajul „Nu am aer”, dar și numele „Alexandra”.

„Nu am aer”, sintagma care a devenit virală după moartea Alexandrei Ivanov, este mesajul pe care tânăra i l-a trimis mamei sale cu puțin timp înainte de a muri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Neniscu, a declarat pentru Europa Liberă că Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Neniscu, a declarat pentru Europa Liberă că Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

„Cercetările sunt pe faptă, nu avem nicio persoană care să aibă calitatea de făptuitor”, a declarat, joi, în jurul orei 15.00, Delia Neniscu.

Doctorița M.P. nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. Ea nu a avut, de altfel, nicio reacție publică după izbucnirea protestelor locuitorilor din Botoșani, care, în parte, au vizat-o.

Continuarea, în Europa Liberă!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a trei comandanți ai pompierilor | Aktual24

Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva a...

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed. Motivarea instanței

De ce a fost condamnat Cătălin Hideg, patronul Sanimed...

Clotilde Armand spune că aleșii locali PSD-PNL au încălcat legea atunci când au votat bugetul Sectorului 1

Prefectul Capitalei, Mugur- Mihai Toader, a constatat că aleșii...