Numărul de vaccinuri anti-COVID scade în fiecare zi, în pofida restricțiilor și campaniei de vaccinare

Data:

Numărul de vaccinuri anti-COVID administrate scade în fiecare zi, odată cu rata infectărilor. Curba infectărilor și cea a vaccinărilor este aproape identică.

Chiad dacă persoanele care nu dețin certificat verde „beneficiază” de restricții și campania de vaccinare este în toi și tot mai vocală, oamenii au dat buluc la centrele de vaccinare doar când a fost panica bolii și a morții. Odată de a scăzut numărul de infectări și autoritățile au anunțat că am ajuns „pe platou” – adică numărul infectărilor nu va mai crește ci s-a stabilizat și va începe să scadă – a început să scadă și numărul persoanelor care merg să se imunizeze.

Numărul de vaccinuri anti-COVID, de patru ori mai mic

De la peste 100.000 de persoane care se imunizau pe zi la sfârșitul lunii octombrie s-a ajuns, în două săptămâni, la puțin peste 25.000. Astfel, dacă în 26 octombrie s-au imunizat cu prima doză 111.033 de persoane, în 6 noiembrie numărul a scăzut la 32.200 iar în ultimele 24 de ore și-au administrat prima doză de vaccin 26.762 de persoane. Totalul dozelor administrate în ultimele 24 de ore este de 67.874, dintre care 19.088 doza a doua, iar 22.024 doza a treia.

Până în 9 noiembrie 7.347.184 de români sunt vaccinați cu cel puțin o doză și 6.600.104 persoane sunt vaccinate cu schema completă.

1.059.943 de persoane s-au vaccinat și cu doza a treia.

Citiți și:

Aproape 57.000 de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în 24 de ore

spot_imgspot_img
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai
Hannelore Petrovai este jurnalist, redactor-șef al publicației Hunedoara mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.