O columbiană din Medellin, şefa unui grup de traficanți de droguri în cluburile din Iași

Data:

Lovitură de proporţii dată de poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată Iaşi: au prins o columbiană care aducea droguri tocmai la Iaşi. Femeia e originară din Medellin, aceeaşi localitate unde a trăit şi a murit celebrul traficant de droguri Pablo Escobar.

Tânăra se asociase cu un iranian şi vindeau ecstasy prin cluburile din Iaşi. Cei doi şi încă un tânăr au fost prinşi în flagrant în momentul când încercau să vândă 400 de pastile ecstasy. Şase tineri au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii suspectează că fata face parte din celebrul cartel cu acelaşi nume Medellin.

Cartelul Medellin a fost o organizaţie de stupefiante puternică care există şi în prezent, însă pe vremea lui Pablo Escobar, a înregistrat cea mai mare influenţă. În culmea operaţiunilor sale, cartelul Medellin livra tone de cocaină în fiecare săptămână în întreaga lume, generând cam 180 de milioane de dolari zilnic.

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Vasele ceramice de la Horezu, la modă în întreaga lume. Cumpărate de decoratori celebri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
2 COMENTARII
  1. Crima organizata să descindă pe faleza Nord Costinești , restaurantul Marea Neagră, Beach Rakada, Club Rakada,Casa Bălan și la sediul firmei unde drogurile sunt la ordinea zilei consumate de către angajați și nclusiv de frații patroni ai firmei pe care o administrează, SC VIRALEX 2005 cu sediul în Comuna Costinești , varianta DC4 fosta statie de betoane, judetul Constanta.De două sezoane estivale se rotunjesc veniturile cu aceste etnobotanice care distrug vieții ale tinerilor veniți pe litoral să muncească sau să se distreze. Șeful poliției Stațiunii Costinești are la cunoștință, dar îi susține devenind complice la multe ilegalități facute de către aceștia ( deoarece polițiștii și jandarmii detașați pentru sezonul estival servesc masa,se relaxează,se distrează gratuit, protocoalele și obligațiile șefului de post sunt susținute de către acești doi frați administratorii locațiilor respective), pe raza comunei Costinești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related