O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea | Bihoreanul

Data:

spot_img

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea, în Parcul Industrial I, investiția fiind de minimum 37 de milioane de euro, pe un teren de 34.000 mp.

Anunțul a fost făcut vineri de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, care gestionează parcurile industriale din oraș și se preocupă de atragerea de investitori.

„Societatea Biopharma Plasma SRL, companie subsidiară Biopharma Plasma Limited din Ucraina, intenționează să construiască în Oradea, în Parcul Industrial Eurobusiness I, din str. Borșului, o nouă locație de producție, investiție care se ridică la o valoare de minim 37.000.000 euro, pe o suprafață de teren de 34.370 mp”, se arată în comunicatul transmis de ADLO.

Citește și: România nu mai poate reabilita criminali de război. Leonard Zăicescu, supraviețuitor al Holocaustului: Sunt tineri care nu au habar de pogrom

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro în fabrica de medicamente

În aceeași informare se detaliază că investiția se va face etapizat. Ea a rezultat în urma unei negocieri directe care s-a desfășurat în luna martie a acestui an.

Contractul privind această investiție a fost semnat vineri de către Kostiantyn Yefymenko, președintele Biopharma, și Alina Silaghi, directoarea ADLO.

La eveniment a fost prezent și primarul Oradiei, Florin Birta, după cum se poate vedea în imaginile transmise ulterior presei de ADLO (fotografia principală).

„Compania Biopharma Plasma SRL a ales Oradea ca punct de lucru datorită în special a deschiderii și profesionalismul reprezentanților ADLO, precum și a facilităților și infrastructurii modernizate pe care le oferă municipiul Oradea”, i-a spus Kostiantyn Yefymenko primarului de Oradea.

În Parcul Industrial I, compania are în vedere construirea unei clădiri în suprafață de aproximativ 10.800 mp, constând în hală de producție de produse farmaceutice / medicamentoase, plus birouri.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ADLO)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Drumuri județene modernizate pentru legătura la autostrada Curtea de Argeș-Râmnicu-Vâlcea | Argeșul Online

Consiliul Județean Argeș a adoptat, ieri, trei hotărâri menite...

Experiență unică pentru tineri din șapte județe, în Tabăra Militară Airsoft Agafton | Monitorul de Botoșani

Tabăra Militară Airsoft Agafton oferă tinerilor o experiență unică,...

SculptFest, la a treia ediție. Ateliere, concerte și activități outdoor | Ebihoreanul.ro

Vineri începe cea de-a treia ediție a SculptFest (26-28...