O femeie și-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoșani. Unul a murit

Data:

O femeie și-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din Botoșani. Scene cumplite au avut loc la miezul nopţii de duminică spre luni. Un copil de doar doi ani a murit, iar fratele său cu doar un an mai mare este în stare critică după ce mama i-a aruncat de la geamul unui hotel din municipiu.

Femeia, în vârstă de 23 de ani ameninţa că îşi va pune și ea capăt zilelor. Tatăl celor doi copii este la Bucureşti şi nu-şi explică ce s-a întâmplat.

Tragedia a avut loc la Hotel Tineret din municipiul Botoşani. În ciuda eforturilor făcute de medici, băieţelul mai mic, Vladimir, s-a stins din viaţă la spital.

Fratele său mai mare, Gabriel, este şi el în stare foarte gravă. Băiatul este în comă profundă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

Din cauza stării grave în care se afla, cadrele medicale au decis transferul micuţului la un spital din Iaşi. Acesta a fost trimis în centrul universitar cu ambulanţa SMURD cu medic.

Citește și: Aplicația AUR dezvăluie datele personale ale tuturor participanților. Cine este „căpitan” și cine este „simpatizant”

Un gest fără explicație

Femeia este originară din Albeşti, judeţul Botoşani. Duminică, aceasta ar fi venit, cu un microbuz, la Botoşani, împreună cu cei doi băieţei ai săi, Vladimir şi Gabriel, pentru a-i duce pe cei mici să se joace în Parcul Mihai Eminescu.

Când să plece spre casă, însă, a realizat că nu mai are autobuz înapoi, aşa că a mers să se cazeze peste noapte la Hotelul Tineret.

Femeia nu avea asupra sa o carte de identitate şi era extrem de tristă, motiv pentru care personalul a fost de acord să o cazeze, oferindu-i o cameră la etajul întâi.

Continuarea în Monitorulbt.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related