O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare

Data:

Un incident șocant a avut loc, luni, în județul Buzău. O poliţistă s-a sinucis cu pistolul din dotare, la locuinţa sa din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare. Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni, informeză realitatea.net.
„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău. Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău, citați de sursa indicată.

Un alt incident șocant a avut loc în sediul Poliţiei Dej. Un agent de poliţie s-a împuşcat în cap cu armamentul din dotare, potrivit realitateadecluj.net.
Poliţistul a suferit leziuni grave şi a fost transportat de urgenţă la spital. (Viața Liberă)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...