O primărie din Olt angajează marinar şi conducător de ambarcaţiuni

Data:

O primărie din Olt angajează marinar şi conducător de ambarcaţiuni: posturile pe care le caută Primăria Corabia nu sunt tocmai standard pentru o administraţie locală din judeţul Olt.

Noile posturi au căutare după ce primăria a achiziţionat cu fonduri europene o ambarcaţiune cu care intenţionează să organizeze plimbări de agrement pe fluviul Dunăre.

Potrivit portalului posturi.gov.ro, candidaţii ca vor să se angajeze ca marinar la Primăria Corabia trebuie să aibă brevet în domeniu.

Depunerea dosarelor de participare la concurs, la sediu administraţiei locale, se încheie pe 29 septembrie.

Selecţia dosarelor de către membrii comisiei de concurs va avea loc pe 2 octombrie 2023, contestaţiile se depun a doua zi, iar pe 4 octombrie vor fi afişate rezultatele.

Susţinerea probei scrise este programată pe 6 octombrie 2023, rezultatele se afişează în aceeaşi zi, iar rezultatele finale se afişează pe 10 octombrie, la ora 16.00. În următoarea zi este programat interviul.

Rezultatul final al concursului va fi comunicat pe 12 octombrie 2023, ora 16.30.

Bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare.

Calendarul de concurs este identic şi în cazul postului de conducător ambarcaţiuni agrement pe ape interioare.

Ambarcaţiune cumpărată cu fonduri europene

Oraşul Corabia primit fonduri europene nerambursabile de aproximativ 2,7 milioane de lei prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) pentru promovare turistică şi achiziţia unei ambarcaţiuni pentru plimbări pe Dunăre.

Pentru promovare turistică a oraşului Corabia a fost aprobat pentru finanţare un proiect în valoare totală de 1,7 milioane de lei, din care 1,4 milioane de lei reprezintă fonduri nerambursabile.

Tot prin POPAM, pentru Corabia a fost aprobată finanţarea în vederea achiziţiei unei ambarcaţiuni pentru plimbări pe Dunăre. Valoarea totală a proiectului este de 1,5 milioane de lei, din care aproape 1,3 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile.

Citește și: Președinta Parlamentului European spune că România merită în Schengen: „Dacă mai e ceva ce putem face, o vom face!”

„Proiectul îşi propune să îmbunătăţească mijloacele şi condiţiile oferite locuitorilor şi turiştilor, cu scopul de a facilita dezvoltarea activităţilor turistice, prin crearea posibilităţii de a explora zona navigabilă a Dunării.

Achiziţionarea unei ambarcaţiuni care să permită plimbări pe Dunăre va asigura un acces mai bun la patrimonial natural şi cultural al zonei oraşului Corabia şi din zona pescărească şi va contribui la sprijinirea turismului durabil.

Plimbările pe Dunăre vor face ca zona să fie mai atractivă pentru activităţi de turism, deoarece se va facilita posibilitatea de a vizita zone cu resurse naturale şi peisaje deosebite”, se menţiona într-o postare a Primăriei Corabia.

Continuarea, în Reporter 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTOȘ Facebook Primăria Corabia

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

Un drum alternativă la Valea Oltului va fi asfaltat...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...