Organizaţia de femei a PNL Târgu Jiu a migrat la PSD

Data:

Organizaţia de femei a PNL Târgu Jiu a migrat la PSD, a anunțat Anca Bordușanu, preşedintele OFSD Gorj.

Este vorba despre aproximativ 30 de femei care fac acelaşi pas ca preşedintele PNL Târgu Jiu, primarul oraşului, Marcel Romanescu, şi cea mai mare parte din organizaţia municipală.

„Aproximativ 30 de membre ale Organizației de Femei a PNL Târgu-Jiu, împreună cu întreaga conducere, au decis să se alăture Organizației Femeilor Social Democrate Gorj. Motivul principal al acestei schimbări este neidentificarea cu noua abordare a liberalilor gorjeni, iar obiectivul lor se îndreaptă acum către dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și implicit a județului Gorj”, a declarat Anca Bordușanu, potrivit Radio Infinit.

Citește și: Cele mai răspândite minciuni despre migranții veniți în Europa

În luna septembrie, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi-a anunţat plecarea din PNL şi trecerea la PSD, după ce cu o lună înainte întreaga organizaţie municipală a liberalilor a trecut tot la social-democraţi.

Romanescu se afla în conflict cu preşedintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache – protejat al deputatului Gigel Ştirbu, vicepreşedinte regional. Edilul şi-a anunţat, pe pagina de Facebook, noua apartenenţă politică.

El a acuzat lipsa de sprijin din partea conducerii PNL Gorj şi chiar piedici.

Continuarea în Reporter24.ro

Citește și: Soacra primarului Cherecheș era dispusă să plătească cât spunea judecătoarea pentru achitarea ginerelui

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Anca Bordușanu / Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related