Peste 50 de persoane au avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor în ultimele 24 de ore

Data:

Peste 50 de persoane au avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor în ultimele 24 de ore, a anunțat duminică Salvamont România.

În acest interval, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 58 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 53 persoane, dintre acestea 21 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

Cele mai solicitate au fost echipajele Salvamont Municipiul Brașov, Prahova, Caraș Severin – Muntele Mic și Alba, cu câte 6 apeluri de urgență fiecare în ultimele 24 de ore.

Citește și: Viitorul este al mașinilor electrice. În Norvegia parcarea e gratuită și au bandă specială

Turiștii au mai cerut ajutorul Salvamont Sinaia (4 apeluri), Salvamont Lupeni (4 apeluri), Salvamont Voineasa (3 apeluri), Salvamont Gorj (3 apeluri), Salvamont Harghita (3 apeluri), Salvamont Predeal, Salvamont Mureș, Salvamont Borșa, Salvamont Argeș (2 apeluri), Salvamont Brezoi, Salvamont Caraș Severin – Herculane, Salvamont Cluj, Salvamont Maramureș, Salvamont Mehedinți (1 apel). S-au mai înregistrat 2 apeluri de urgență pentru județul Caraș Severin și câte unul pentru județele Sibiu și Cluj.

Potrivit Salvamont România, s-au mai primit 45 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Citește și: Trump spune că ar încuraja Rusia să atace aliații NATO care plătesc prea puțin

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Salvamont România / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related