Prefectul de Iași, noul șef al PSD pe județ. Reacțiile în filială după schimbarea conducerii

Data:

Plecarea lui Maricel Popa din fruntea organizaţiei judeţene a PSD Iaşi a stârnit reacţii în lanţ în partid. În timp ce „tabăra” deputaţilor filialei a răsuflat uşurată, alţi lideri au interpretat schimbarea ca una firească, de „predare a ştafetei” către generaţia tânără: preşedintele interimar Bogdan Cojocaru, actual prefect, are 39 de ani.

Pe tot parcursul mandatului lui Popa au existat numeroase tensiuni în filială, cel mai important conflict fiind între grupul deputaţilor şi fostul preşedinte. Unul dintre contestatarii lui Popa a transmis ieri că va începe să plătească din nou cotizaţia la partid, va achita datoria „istorică” şi va face şi o donaţie.

Interimatul lui Cojocaru va fi pe o perioadă de 3-4 luni, dar, din discuţiile informale pe care le-a avut ZDI ieri cu lideri ai filialei, el are cale liberă să devină preşedinte cu mandat „plin”, de 4 ani, la alegerile interne care se vor desfăşura cel târziu în luna septembrie. De altfel, numirea acestuia a fost salutată la unison de toţii liderii locali pe care ZDI i-a contactat.

Continuarea în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: STUDIU Carnea artificială nu este o soluție. Produce până la de 25 de ori mai multe emisii de carbon

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related