Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Data:

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind invitat personal de președintele Rusiei. Ciprian Mega a confirmat întâlnirea pentru jurnaliștii de la Bihoreanul.

Dezvăluire surprinzătoare, făcută vineri seară pe Facebook, de controversatul Cozmin Gușă, un personaj cunoscut pentru declarații pro ruse.

Într-o postare făcută pe Facebook, acesta a anunțat că preotul orădean Ciprian Mega, criticat vehement pentru că participă la un festival de film din Moscova, s-a întâlnit chiar cu Vladimir Putin!

„Eveniment extraordinar și bombă uriașă de presă! Preotul Ciprian Mega, primit de Putin, în această seară, la Kremlin! În urma discuțiilor publice iscate în Rusia de participarea filmului «21 de rubini» la BRICS FILM FESTIVAL, preotul-regizor Ciprian Mega a fost invitat în această seară de către președintele Putin la o discuție despre valențele culturale ale producției cinematografice românești, care vă reamintesc c-a fost puternic cenzurată în România”, a scris Cozmin Gușă.

Citește și: O judecătoare a amânat 44 de procese într-o zi pe „marja de apreciere recunoscută statelor”. Anchetată de Inspecția Judiciară

Potrivit acestuia, vestea i-ar fi fost dată chiar de echipa preotului regizor.

Preotul regizor Ciprian Mega a fost invitat chiar de către dictatorul rus

BIHOREANUL a aflat că preotul regizor a fost invitat de Putin personal și a participat singur la întâlnirea care a durat circa 20 de minute, în condiții de maximă siguranță.

Contactat de ziar, Ciprian Mega a confirmat întâlnirea cu președintele rus, Vladimir Putin, dar a refuzat să facă orice declarație pe această temă.

Preotul orădean Ciprian Mega s-a ales cu critici vehemente din partea reprezentanților Patriarhiei Române, dar și a societății civile, după ce s-a aflat că acesta participă, împreună cu actorul Dorel Vișan, la Festivalul Internațional de Film de la Moscova.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro


Citește și: Cele mai bune locuri pentru vacanța de Paște și 1 Mai, în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Preotul orădean Ciprian Mega, alături de Maria Zakharova. Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian, expusă în premieră la Iaşi | Ziarul de Iași

Lucrarea „Ecce Homo” de Tiţian face parte din colecția...