O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

Data:

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren, accesul auto fiind închis pe strada afectată.

Alunecarea de teren s-a produs pe strada Uliului. La fața locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers  a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20m, informează Monitorulcj.ro.

Citește și: Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti de la Institutul pentru Fizica Pământului sunt la faţa locului | FOTO

De asemenea, s-a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respectiv.

„A fost închis accesul auto pe strada afectată. Situația este monitorizată în continuare pentru a se vedea evoluția acesteia”, au precizat reprezentanții ISU Cluj pentru monitorulcj.ro.

„În dispeceratul ISU Cluj a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, ce a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers ale carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20 m. Totodată, s-au anunţat Poliţia Locală şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje şi personal de specialitate la evenimentul respectiv”, a transmis ISU Cluj.

Stradă surpată și în Slănic Prahova

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbuşit, joi dimineaţă, pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri, astfel că autorităţile au decis evacuarea localnicilor din zonă.

Terenul în zona afectată de surpare din Slănic Prahova s-a tasat cu încă 20 de centimetri, potrivit măsurătorilor efectuate vineri dimineaţa de personalul specializat contractat de Primăria Slănic, a informat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

„Menţionăm că până la acest moment, 42 de persoane au fost evacuate din imobilele aflate în proximitate, iar prin grija administraţiei publice locale, două familii au fost adăpostite la operatorii economici de pe raza localităţii”, a mai transmis vineri DSU.

Citește și: Cele mai bune locuri pentru vacanța de Paște și 1 Mai, în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Sergiu Razvan)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean, alternativă la DN 7 Valea Oltului, va fi asfaltat în întregime | Argeșul Online

După asfaltarea DJ 703H, drum județean alternativă la DN...

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului | Monitorul de Cluj

Autobuz cu hidrogen testat pe străzile Clujului. Primarul municipiului...