Primarul USR din Alba Iulia este deschis la negocieri și cu alte partide

Data:

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat pentru Alba24 că „deocamdată” este candidatul acestui partid pentru aceeași funcție, dar că totodată este deschis la negocieri, pe care le consideră „normale” în lumea politică.

În urmă cu ceva timp, acesta a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de liderul PSD, Marcel Ciolacu, alimentând zvonurile legate de plecarea sa la acest partid.

Pleșa nu a infirmat niciodată aceste speculații, preferând să nu răspundă clar atunci când a fost întrebat în legătură cu acest subiect.

Citește și: Procurorii din CSM au respins raportul în cazul procurorului Ardelean, acuzat că „nu s-a opus ideii de a se încerca o șantajare a președintelui CSM”

Curtat de toate partidele parlamentare

Gabriel Pleșa a spus miercuri că este curtat de toate partidele parlamentare, lucru de care s-a declarat „onorat”.

„Mă onorează pentru că îmi spune că totuși mi-am făcut datoria în acești trei ani de zile și probabil că încrederea populației care a fost măsurată probabil de toate partidele politice arată încă un procent mare de încredere a populației în primarul municipiului” a spus Gabriel Pleșa.

Întrebat despre propunerile care i se fac din partea altor formațiuni politice decât cea din care teoretic face parte (USR), acesta le-a confirmat.

Citește și: Cât va reduce noua reformă a pensiilor din dezastru? Deficit de 30 de miliarde de lei, natalitate tot mai mică și vârstnici tot mai mulți

„În primul rând mă interesează orașul și comunitatea”

„Da, așa este, sunt discuții, am primit oferte electorale, dar la ora aceasta sunt la nivel de discuții. Sigur, eu vreau să spun următorul lucru: în primul și în primul rând mă interesează orașul și comunitatea (…)”, a spus Gabriel Pleșa.

Legat de relația cu USR, acesta a spus că nici acum nu are o „funcție de anvergură în partid”.

Continuare în Alba24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: alba24.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...