Rareș Prisacariu. Despre exploatarea copiilor și a oamenilor furioși

Data:

Exploatarea lui Rareș Prisacariu nu are nici o legătură cu iubirea de patrie, ortodoxia, tradiția.

Este exclusiv despre bani: părinții lui, care de altfel îl plimbă pe sărmanul copil pe la toate televiziunile, ca pe un animal exotic, tocmai s-au îmbogățit cu 120.000 de euro, PRO TV a câștigat mult mai mult din audiență și discuțiile de după, juriul și-a luat remunerația consistentă pentru că a intrat în joc.

De altfel, aici este marea capcană a mișcărilor astea naționaliste, în care se aliniază cohorte de oameni sărăciți, furioși și nostagici după niște vremuri care nu au existat niciodată: sunt la fel de victime și de exploatate ca și Rareș Prisacariu.

George Simion face bani și obține glorie pe seama unora care recită, la fel ca Rareș, sloganuri pe care nu le înțeleg.

Citește și: „Excepționalismul românesc”, de la Borșa și Buzău

Terhes mai vrea un mandat bănos în Parlamentul European pe care îl înjură ca să îi păcalească pe cei de la care vrea voturile.

Dragnea își vrea puterea înapoi (el are bani de nu mai știe cum să îi cheltuie) și o face folosindu-se de „micii tradiționali”.

Cristoiu și ceilalți expirați din „clubul presei” vor să fie relevanți ca altădată. Plus să câștige în continuare bani, mulți bani, din minciună și manipulare.

Teodosie este pur și simplu corupt și ticălos.

Citește și: Programul politic al AUR pentru România: agresiune și minciună. Acum și gloanțe

În tot acest spectacol, patria și românii contează, de fapt, cel mai puțin. Ăștia de mai sus ne-au trădat deja de mai multe ori până acum.

Pentru bani, evident. Euro și dolari, că o fi Vestul decadent, dar banii îi sunt buni.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță este redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce-a căutat Iohannis la Washington: pentru el sau pentru România?

Ce-a căutat Iohannis la Washington. Președintele a reușit să...

Alianța PSD-PNL nu s-a rupt, a rămas într-un picior | Revista22

Alianța PSD-PNL nu s-a rupt, a rămas doar într-un...

George Simion recidivează: Viktor Orban, exemplul favorit pentru AUR

George Simion recidivează. De ce face no combat AUR?...

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean. Mă jignește, în schimb, ca român

Ciolacu nu m-a jignit ca moldovean, atunci când a...