Războiul designerilor români după moartea fostei regine a Angliei. Cătălin Botezatu versus Andreea Tincu

Data:

A trecut o săptămână de la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, moment care a marcat şi încheierea celor zece zile de doliu în Marea Britanie. 

În România, însă, ecourile evenimentului nu s-au stins, iar reţelele de socializare dau în clocot, după ce designerul de modă Cătălin Botezatu a criticat ţinutele purtate de Carmen Iohannis, create de designerul ieşean Andreea Tincu.

Carmen Iohannis a îmbrăcat la Londra două rochii semnate de designerul ieşean Andreea Tincu. Prima, cu ocazia dineului organizat de Regele Charles al III-lea duminică. „Nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură”, a spus Cătălin Botezatu, declanşând o cascadă de comentarii pe reţelele de socializare.

Citește și: Cătălin Drulă cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu (presshub.ro)

“Dragă Cătălin, bineînţeles că o ţinută poate să îţi/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privinţă. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place, şi nu este corect să fim judecate după centimetri de material”, i-a răspuns într-un drept la replică Andreea Tincu.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

România și rolul-cheie în criza cehoslovacă din 1938 | Aktual24

România și rolul-cheie în criza cehoslovacă din 1938, moment...

10 burse pentru jurnaliștii locali, pentru combaterea dezinformării

10 burse pentru jurnaliștii locali sunt oferite de GlobalFocus...

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată | Banatul Azi

Aglomeraţiile periurbane, o alternativă tot mai căutată. Tendința a...

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...