„Războiul” dintre o angajată și ABA Someș-Tisa. Câștig în instanță pentru femeie, după ce a pierdut postul de șef serviciu

Data:

Angajata ABA Someș-Tisa a câștigat în instanță „lupta” cu compania după ce a pierdut pe nedrept postul de șef, acesta fiind ocupat de „Valentin Avram, o pilă a PNL Cluj”, spune Emanuel Ungureanu.

„Marea victorie a unei eroine în lupta împotriva mafiei din fruntea Apele Române Someș-Tisa Cluj. Florina Rus a avut curajul să se opună unui abuz clar, demonstrat în instanță, comis de Valentin Avram, o pilă a PNL Cluj.

Vă reamintesc că Florina Rus, alături de o altă colegă pe nume Carmen Grozavu și-au făcut curajul să se ia la trântă cu un sistem murdar, plin de politruci incompetenți împinși în poziții calde la ABA Someș-Tisa”, scrie Emanuel Ungureanu.

Angajata, împiedicată „prin manevre ilegale” să ocupe postul

Astfel, conform acestuia, o instanță din Cluj i-a dat dreptate Florinei Rus, inspector la ABA Someș Tisa Cluj după ce a fost împiedicată „prin manevre ilegale” să ocupe postul de șef Serviciu la Inspecția Ape Someș-Tisa. Angajata Florina Rus ar fi câștigat concursul, „dar pentru că nu era pilă PNL, în locul ei, a fost numit, fără concurs, un oarecare domn Avram Valentin, pilă penelistă”, precizează Ungureanu.

Florina Rus a dat în judecată conducerea ABA Someș Tisa, câștigând 10.000 de lei daune morale „pentru hărțuirea la care a fost supusă de către administrația ABA de la nivel local si central”.

„Trebuie apreciat curajul unei femei demne în fața unui sistem murdar monstruos”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

Conform acestuia, dosarul de la DNA este în faza urmăririi penale incipiente în acest moment, titrează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related