Războiul politic declanșat în jurul facturilor pentru plata energiei. Principalii jucători politici fug de asumarea unei decizii

Data:

Războiul politic declanșat în jurul facturilor pentru plata energiei ascunde o lipsă de responsabilitate politică la nivel înalt, potrivit mărturiilor din Coaliție. Principalii jucători care ar putea veni cu soluții își pasează variantele de lucru, fără a conveni rapid asupra strategiei de urmat.

Cu facturi care pot depăși 20 de miliarde de lei în acest an pentru compensarea facturilor la energia electrică, actuala Coaliție se vede obligată să ia decizii rapide. Sumele pot crește până spre 40 de miliarde, nimic nu e cert, susțin surse din piața de energie.

Citește și: Procurorul Bogdan Pîrlog despre atacul la poliția judiciară: „Se desfășoară o adevărată ofensivă pentru a prelua controlul asupra dosarelor economice”

În locul soluțiilor ferme, scandalul s-a instalat între PNL și PSD. Principalele partide politice și-au reproșat public modul în care au acționat, lipsa de soluții și determinare pentru rezolvarea problemei.

Europa Liberă vă prezintă principalii jucători care ar putea acționa, ce poziții au și de ce nu își asumă direct responsabilitatea pentru impunerea unei soluții.

Continuarea, în Europa Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bugetar cu un salariu de 33.000 de euro pe lună și apartamente în Emiratele Arabe | Aktual24

Cel mai bine plătit bugetar din România, Ion Sterian,...

Procurorii militari mențin trimiterea în judecată a lui Ion Iliescu în dosarul Revoluției

Decizia a venit după ce, instanța supremă, în procedură...

Ursula von der Leyen câștigă un nou mandat la conducerea Comisiei Europene

Ursula von der Leyen primește undă verde la la...