România, remiză albă cu Croația și ultimul loc în grupă la Euro U21. Emil Săndoi nu va mai fi selecționerul Naționalei

Data:

Un nou joc dezamăgitor al naționalei de tineret a României și această campanie se poate spune că este total ratată, în condițiile în care tricolorii nu au reușit să marcheze nici măcar o dată în 3 meciuri disputate pe stadionul Ghencea. Marți seară, doar 0-0 cu Croația, partidă pe care oaspeții au dominat-o copios în ultima jumătate de oră, potrivit Arges-sport.

România termină acest turneu pe care l-a organizat împreună cu Georgia pe ultimul loc din Grupa B, cu 1 punct și golaveraj 0-5. În celălalt joc, Spania a remizat cu Ucraina (2-2), astfel că în sferturi ibericii vor juca pe Giulești cu locul 2 din grupa de la Cluj-Napoca, iar ucrainenii vor merge în Ardeal pentru a da piept cu Franța, cel mai probabil.

În conferința de presă de după meci, selecționerul Emil Săndoi a vorbit despre problemele naționalei de tineret care au adus la acest rezultat nesatisfăcător de la EURO U21. Săndoi nu va mai fi selecționer după acest turneu final, deoarece contractul său s-a terminat și de prelungirea lui depinde o eventuală negociere cu FRF.

Printre aceste probleme, Săndoi a remarcat lipsa meciurilor oficiale din campania de calificare (România a fost gazdă și calificată direct la turneul final), lipsa posesiei din toate jocurile amicale (exemplu cu Italia, Georgia sau Maroc), precum și lipsa unor jucători importanți (Drăgușin sau Mihăilă). “Îi felicit pentru sacrificiul de care au dat dovadă astăzi. A fost o partidă echilibrată până în ultimele minute și jocul nostru s-a ridicat la nivelul adversarului. Cred că am fost în creștere la această competiție. Poate că am avut un dezavantaj că nu am dus o campanie de calificare, dar au mai fost și alți factori“, a spus Săndoi.

Citește și: DATE | Câți bani a cheltuit România cu sănătatea refugiaților ucraineni. Reacțiile românilor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: UEFA Under-21 Championship / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...