Salonul de Carte Bookfest Timișoara, deschis oficial. Programul evenimentelor

Data:

Deschiderea oficială a Salonului de Carte Bookfest Timișoara, ediția a X-a, a avut loc joi, 30 martie, de la ora 12:00.

La întâlnirea cu presa au participat: Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, Mihaela Moroșanu, director general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, și Mihai Mitrică, director executiv al Asociației Editorilor din România.

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România. Cea de-a zecea ediție  a Salonului se va desfășura în perioada 30 martie-2 aprilie la Centrul Regional de Afaceri.

La fel ca la toate edițiile Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

În toate cele patru zile, Bookfest Timișoara va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Programul de evenimente, poate fi vizionat AICI.

Bookfest Timișoara este un proiect cultural finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Parteneri: Consiliul Local Timișoara, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Biblioteca Județeană Timiș, Universitatea de Vest din Timișoara.

Parteneri media: TVR Timișoara, Radio România Timișoara, Banatul Azi, Timiș Online, Timpolis, Puterea a Cincea,  Știri de Timișoara, Știri pentru copii

Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. La Salonul Internațional de Carte Bookfest din 2022 (București, 1 – 5 iunie 2022) au fost prezenți peste 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări și dezbateri până la proiecții cinematografice și evenimente interactive. Invitatul de onoare al acestei ediții a fost Japonia. La edițiile internaționale anterioare țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia, Israel, Suedia, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

spot_imgspot_img
Mihaela Balaban
Mihaela Balaban
Mihaela Balaban a mai lucrat la România liberă și revistele Casa mea, Bebelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related