SONDAJ | PSD e pe primul loc, urmat la mare distanță de PNL

Data:

PNL se situează pe locul al doilea, la mare distanță de partenerii de Coaliție. Liberalii sunt creditați cu un scor electoral de 20%.

AUR se află pe locul trei cu 12%, urmat de USR cu 9% și UDMR cu 5%. PMP apare în luna iunie creditat cu 5%, atingând astfel pragul electoral.

Spre deosebire de analiza anterioară a Avangarde, PSD a scăzut un procent, AUR și USR au pierdut câte două procente, iar PNL are un plus de 1%.

34% dintre români ar vrea plafonarea prețului la carburanți

Peste 3 din 10 români spun că plafonarea prețului la carburați este soluția optimă pentru scăderea prețurilor(34%), în vreme ce 23% au optat pentru scăderea TVA.

Doar 7% dintre respondenți spun că statul nu trebuie să intervină în economie, iar 34% nu pot aprecia ce măsurură ar fi potrivită ca prețurile la benzină și motorină să scadă, titrează HOTNEWS.RO.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU
  1. Alegerile sunt peste doi ani . Sondajele facute acum nu au nici o reprezentare a viitorului . Cistigarea alegerilor din anul 2024, europarlamentarele , localele , parlamentarele si cele pentru desemnarea PĂresedintelui vor fi cistigate de Partidul care va propune prezidentiabilul viitorului din Romania .Alaturi de noul Presedinte propus care va intruniin sondaje , scorul cel mai mare, se vor fi atasat si cetatenii .Observam cum, in acest moment , singurul Partid care poate creste in intentiiile de vot ale cetatenilor este PNL. USR si AUR sint in cadere PSD stagneaza celalalte partide nu vor mai trece pragul .Singurul cetatean ce isi poate adauga procente in portofoliu este doar premierul Ciuca .Va imaginati citi romani neosi il vor vota in 2024 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...