Sondaj de feedback în rândul utilizatorilor canalelor de social media ale Comisiei Europene

Data:

Comisia Europeană încearcă să îmbunătățească comunicarea digitală cu publicul său. Prin participarea la acest scurt sondaj, puteți ajuta Comisia să vă înțeleagă mai bine interesele principale legate de UE și puteți oferi feedback valoros pentru comunicarea digitală a Comisiei.

Acest sondaj este complet anonim, cu excepția cazului în care ați ales să furnizați adresa dumneavoastră de e-mail la sfârșitul acestui sondaj pentru a sprijini în continuare această cercetare. Pentru acest sondaj va trebui să alocați 3-5 minute din timpul dumneavoastră.

Dacă ați ales să furnizați adresa dumneavoastră de e-mail la sfârșitul acestui sondaj și doriți să știți cum vor fi utilizate datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să citiți această declarație de confidențialitate a datelor.

În conformitate cu reglementările naționale, consimțământul părinților este uneori necesar pentru ca persoanele sub 18 ani să participe la cercetare. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să solicitați acordul părinților înainte de a participa la acest sondaj.

Citește și: „Autostrada” de acum 5.000 de ani care traversa Moldova: ce spun experţii după descoperirea unui schelet din anul 3.000 î.Hr.

„Avem nevoie de opinia ta! Ajută-ne să ne modelăm prezența pe rețelele sociale și să îmbunătățim modul în care transmitem informații. Exprimă-ți părerea prin completarea chestionarului din primul comentariu”, recomandă Comisia Europeană în România.

„Vă mulțumim anticipat pentru ajutor! Opinia dumneavoastră este importantă pentru noi”, transmite Comisia Europeană,.

Sondajul, AICI!

FOTO: Costel Pătrășcan – Facebook Comisia Europeană în România

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related