Spargeri de locuinţe la minut cu proprietarii în case. Doi hoți care au pus Poliția pe jar

Data:

spot_img

Minorii de 15 ani locuiesc în cartierul Cantemir şi au la activ o listă lungă de jafuri. În câteva zeci de secunde, ei forţează fereastra apartamentului şi „saltă“ obiecte de dimensiuni mici, dar de valoare. Se mişcă atât de repede încât dau lovituri chiar cu proprietarii în locuinţe.

Doi puşti din cartierul ieşean Cantemir au reuşit să ajungă printre spărgătorii de top ai Iaşului. Cei doi tineri au 15 ani şi reuşesc performanţa de a sparge într-un timp record autoturisme şi apartamente. De fiecare dată au reuşit să intre în casele oamenilor, apoi să se facă nevăzuţi cu bunuri dintre cele mai diverse, de la telefoane şi portofele, până la bijuterii şi încălţăminte. În afară de spargerile date în case şi apartamente, fiecare dintre cei doi tineri şi-au împărţit domeniile de „activitate“. Unul dintre puştii din Cantemir se ocupă şi de tâlhării, cel mai recent caz având loc în urmă cu mai puţin de o lună. De asemenea, cei doi minori au reuşit de fiecare dată, să dea spargerile, să pună mâna pe lucrurile de valoare şi să se facă nevăzuţi în doar câteva minute.

Cea mai recentă spargere a avut loc în municipiul Iaşi, în ziua de 24 august. Ziua în amiaza mare, unul dintre cei doi minori de 15 ani a reuşit să pătrundă în locuinţa unei femei apoi a reuşit să iasă rapid. Din apartament, tânărul a furat mai multe bijuterii şi alte câteva bunuri, iar în numai câteva minute s-a făcut nevăzut cu lucruri furate în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Cu numai o zi înainte, pe 23 august, cei doi spărgători au pătruns cu uşurinţă într-o altă locuinţă din oraş. Ca şi în cazul anterior, în doar câteva zeci de secunde au reuşit să îşi adjudece bunuri de aproximativ 1.000 de lei. De această dată lucrurile furate au fost două genţi, în care se aflau două telefoane mobile şi mai multe carduri bancare.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Ursula von der Leyen, în așteptarea votului pentru viitorul președinte al Comisiei Europene

Noul Parlament European urmează să stabilească, prin vot secret,...

APIA Arad îşi construieşte un sediu nou, de 13,4 milioane de lei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad...