Efectul vaccinării: în Danemarca au murit mai puțini oameni într-o lună decât în România într-o zi

Data:

În 28 de zile, în Danemarca au fost înregistrate 30 de decese la 26.365 de cazuri. În România, au decedat 31 de persoane de COVID doar în 24 de ore la sfârșitul lunii august. În Danemarca, au fost vaccinate complet 4,2 milioane de persoane, reprezentând 71% din populație.

Efectele vaccinării în Danemarca au permis acestei țări să anunțe ridicarea tuturor restricțiilor începând cu data de 1 septembrie. Conform Universității John Hopkins din SUA, în ultimele 28 de zile, în Danemarca au fost înregistrate 26.365 de noi cazuri și au decedat 30 de persoane din cauza COVID. Adică o rată de deces de 0,11%.

În România, în aceeași perioadă, au fost 15.287 de noi cazuri, însă au decedat 279 de persoane, ceea ce înseamnă o rată de deces de 1,82 %.

Citește articolul integral în Newsweek România

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.